ברוכים הבאים לפורום

Shani276

New member
חדשה../images/Emo3.gif שלומלום

נמנמ האמת אף פעם לא חשבתי שאני אראה תתוכנית בקביעות או אוהב אותה אבל ראיתי פרק אחד לפני יותר מחודש ואהבתי:) אז ככה..הפייבוריטים שלי הם ז'ניה ועובד..ומקווה שאמילי ורותי יעופו כבר

הייי כולם!!!!!

היי כולם!!!!! ממש ממש התגעגעתי אלייכם!!! למי שזוכר אותי בכלל... כן זאת אני אור.... לא נכנסתי בחצי שנ האחונה כי יש לי בעיה במחש שלא נותת לי להיכנס בתור רשומה לתפוז.... רק רציתי שתדעו שאני נכנסת לפה מידי פעם וממש מתגעגעת אליכם! מקווה גם אתם אליי, עכשיו אנני אצל חברה שלי( ••LiRaZ ••) שגם היא פה בפורום....אז אני יכולה להיות במחשב .... השנה אני בעד עובד וזניה!!! (כמובן איך לא....) ד"ש חם לכולכם!!! ריקי נוגה שייקה ליאורה ואם עוד מישו שאני מכירה ושכחתי סליחה מראש............. סליחה וכמובן ברוכים הבאים לכל החדשושים, בעזרת ה' כשהבעיה תיפתר אני ישוב אליכם!!!! אני פה בשעתיים הקרובות אז אם יש כאן מישהו תענו לי פלייייזזזז אז אחלה חיים שייהו לכםן! אוהבת ומתגעגת המון-שלוליק 658

אורו'ש../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

את לא יודעת איך התגעגעתי
חשבתי שכבר נטשת אותנו
וואיי,אז רגע,לא תישארי איתנו
אוהבתותך המונים המונים

ריקוש!!!!

מה המצב? לא, אני לא ישאר, עכשיו הצלחתי להיכנס כי אני אצל לירז... לא נורא, אני אתכם ברוחי... חחה סתם!!! אני ממש ישמח אם עוד אנשים יכתבו לי תגובות כל עוד שאני כאן! ריקוש.!1 גם אני ממש התגעגעתי!!!!!!! אוהבת-אור

אוף../images/Emo10.gif

טוב,בכולופן-שיהיה לך אינטרנט/שתהיה אצל חברה תקפצי לבקר,טוב

noooga

New member
שלוליק!!!!!!!!!!

וואי שנים שלא ראינו אותך
ברוכה הבאה שנית! חח טוב לראות אותך...

URITAKER

New member
הלוו חדש פה דרך אגב אתמול ראיתי את

ישאל המכונה טעטע הוא שיחק כדורסל בפתח תקווה שאלתי אותו מי ניצח בגמר הוא אמר לי שעוד לא היה חח אני ממש לא מעודכן

למעלה