ברוכים הבאים לפורום
, נעים מאוד

ברוכים הבאים לפורום../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif, נעים מאוד../images/Emo23.gif

אני פרפרית, בת 26, גננת במקצועי ומנהלת פורום "מתמודדים עם החיים" פה בפרדס. האמת שכבר מהפרומו התוכנית סיקרנה אותי מאוד ולכן עשיתי מאמצים להישאר מספיק עירנית כדי לראות אותה, ונדלקתי על התוכנית. לדעתי, התוכנית מציגה כמראה מגדילה את המציאות היומיומית, שאנו נוטים להתעלם מסיטואציות שונות שקורות לידינו, במקום לעצור ולעזור-בין אם זאת העזרה הקטנה ביותר, ובין אם עזרה גדולה יותר-כל עזרה היא משמעותית ותורמת ביותר. אז במה הפורום יעסוק
בתוכניות עצמן-בסיטואציות שעלו, בתגובות האנשים, בהרגשה שלנו בעקבות התוכנית.
בתגובות והדים של אנשים לתוכנית עצמה- האם התוכנית שיפוטית/ביקורתית מידי, האם התוכנית אמיתית ולכן כואבת וכו'. הפורום יגבש לעצמו זהות עם הזמן והתרומה שלכם. אבקשכם בכל לשון של בקשה, לא לעורר מריבות פה בפורום, לדבר בלשון נעימה, לזכור שיש דיעות אחרות משלנו ולקבל שיש דיעה אחרת גם אם היא לא נכונה בעינכם. ניתן להשיג אותי במסרים לכל שאלה,בקשה, הערה או הארה, אני זמינה בעיקר בערבים אלא אם אני ביום החופשי שלי. גלישה מהנה
פרפרית

simon780

New member
רק שהשאלה מה התועלת?

בס"ד זה מחדש למשהו משהו שהוא כבר לא יודע? הצלם יכול לתפוס אדם שאין לו אותו רגע דאגות בראש, והוא יקפוץ על כל מבחן שיקלע אליו. ומצד שני יכול להתפס אדם במינוס ענק בבנק ומבול צרות על הראש,ולא נראה לי שיקפוץ ויעזור במה שלא יהיה. כי מצבו של האדם ואיפיונו נובע מהמון סיבות שהצופים לא יודעים. כך שהתכנית ממש מיותרת לשכנע אותנו לעזור אלא בדיוק ההיפך,היא מראה לנו יותר כמה העולם הזה רק מתדרדר ויתדרדר. במקום להראות מה חסר!!! שיראו כמה מהחסר לאחרים נמצא אצל אותם שגונבים ולכן חסר, ככה שהפיתרון נמצא אצל החזירים. רוצים שלא יראה ככה בארץ? מפעליי ענק צריכים להשליש הפועלים ככה שלא ישאר אף מובטל. אבל רגע זה יקרה מתי שהוא?לא.

אני לא לוקחת שום חלק בהפקת התוכנית, ולכן לא

יכולה לדבר בשמם, אבל אני חושבת שכל עוד התוכנית תגרום לעוד מישהו לחשוב איך יוכל לעזור, גם אם רק עזרה "קטנה", זה כבר לטובה. נכון אי אפשר לשנות את כל העולם, אבל אם נסתכל על עצמנו וניקח אחריות על עצמנו ועל הרצון והיכולת שלנו לעזור לאחרים-העולם יראה ויהיה טוב יותר.

simon780

New member
עולם ימשיך לנהוג באותה דרך

בס"ד עובדה שראית מה שכתבתי ולא התיחסת בכלל לכתוב.ראי מה כתבתי, ומה ענית. זה אותה דרך באותה צורה שאף אחד לא שם לב מה קורה סביבו, כל אחד תקוע עם מה שהוא חושב ולא ישנה גישה. את דוגמא קלאסית למה שקורה סביבך אין לו בכלל השפעה עלייך ועובדה על התגובה בלי שום קשר למה שכתבתי.

זה לא שקיבלת את התשובה שרצית לקבל,

לא אומר שלא עניתי את התגובה הנכונה מבחינתי לתגובה שלך.

פרפרית, מזל טוב, טוב לראותך גם פה!

לא היה לפורום הזה מנהל אחר קודם? אני שמחה שאת גם פה. בטח יהיו פה דיונים מלהיבים

תודה יקירתי-כיף לראותך פה ../images/Emo25.gif

הפורום נפתח ונוהל בימיו הראשונים על ידי מנהלת אשכול בתפוז, עד שיימצא לו מנהל/ת ו...נמצאה אחת כזאת
. תודה על הבעת האמון, כיף לקרוא את זה!

למעלה