פרפרי אהבה
New member
ברוכים הבאים לפורום../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif, נעים מאוד../images/Emo23.gif
אני פרפרית, בת 26, גננת במקצועי ומנהלת פורום "מתמודדים עם החיים" פה בפרדס. האמת שכבר מהפרומו התוכנית סיקרנה אותי מאוד ולכן עשיתי מאמצים להישאר מספיק עירנית כדי לראות אותה, ונדלקתי על התוכנית. לדעתי, התוכנית מציגה כמראה מגדילה את המציאות היומיומית, שאנו נוטים להתעלם מסיטואציות שונות שקורות לידינו, במקום לעצור ולעזור-בין אם זאת העזרה הקטנה ביותר, ובין אם עזרה גדולה יותר-כל עזרה היא משמעותית ותורמת ביותר. אז במה הפורום יעסוק
בתוכניות עצמן-בסיטואציות שעלו, בתגובות האנשים, בהרגשה שלנו בעקבות התוכנית.
בתגובות והדים של אנשים לתוכנית עצמה- האם התוכנית שיפוטית/ביקורתית מידי, האם התוכנית אמיתית ולכן כואבת וכו'. הפורום יגבש לעצמו זהות עם הזמן והתרומה שלכם. אבקשכם בכל לשון של בקשה, לא לעורר מריבות פה בפורום, לדבר בלשון נעימה, לזכור שיש דיעות אחרות משלנו ולקבל שיש דיעה אחרת גם אם היא לא נכונה בעינכם. ניתן להשיג אותי במסרים לכל שאלה,בקשה, הערה או הארה, אני זמינה בעיקר בערבים אלא אם אני ביום החופשי שלי. גלישה מהנה
פרפרית
אני פרפרית, בת 26, גננת במקצועי ומנהלת פורום "מתמודדים עם החיים" פה בפרדס. האמת שכבר מהפרומו התוכנית סיקרנה אותי מאוד ולכן עשיתי מאמצים להישאר מספיק עירנית כדי לראות אותה, ונדלקתי על התוכנית. לדעתי, התוכנית מציגה כמראה מגדילה את המציאות היומיומית, שאנו נוטים להתעלם מסיטואציות שונות שקורות לידינו, במקום לעצור ולעזור-בין אם זאת העזרה הקטנה ביותר, ובין אם עזרה גדולה יותר-כל עזרה היא משמעותית ותורמת ביותר. אז במה הפורום יעסוק