|מזלט| ו |בהצלחה| שניאוף היתכם תפוז
T TheBlackFairy New member 10/8/04 #5 ברוכים הבאים לפורום../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif../images/Emo60.gif תעביר את זה הלאה התוכנית הראשונה צולמה אתמול ותשודר היום בשעה 20:45 בערוץ 2 ויתארחו בה חיים רביבו, אלי יצפאן, יאיר לפיד ואגם רודברג . ולפני שאני שוכחת להכיר לכם אותי, שמי בישראל הוא דלית ואני בת 16 וארבעה חודשים וגרה באזור השרון .
ברוכים הבאים לפורום../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif../images/Emo60.gif תעביר את זה הלאה התוכנית הראשונה צולמה אתמול ותשודר היום בשעה 20:45 בערוץ 2 ויתארחו בה חיים רביבו, אלי יצפאן, יאיר לפיד ואגם רודברג . ולפני שאני שוכחת להכיר לכם אותי, שמי בישראל הוא דלית ואני בת 16 וארבעה חודשים וגרה באזור השרון .
P perrinat New member 10/8/04 #6 ומי יתארח בשבוע הבא../images/Emo35.gif../images/Emo8.gif מאיה בוסקילה וציפי שביט
ר רוןרוןרון New member 10/8/04 #8 הכל את יודעת../images/Emo70.gif אוף../images/Emo70.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo24.gif
T TheBlackFairy New member 10/8/04 #9 אין מה לעשות../images/Emo70.gif../images/Emo10.gif../images/Emo60.gif היא חייבת לדעת הכל, מה היינו עושים בלעדיה .
אין מה לעשות../images/Emo70.gif../images/Emo10.gif../images/Emo60.gif היא חייבת לדעת הכל, מה היינו עושים בלעדיה .
1 10שני New member 26/8/04 #11 אהלן..רציתי לשאול אותך שאלה... איך אני יכולה להשיג את השיר שביצעו יעל בר זוהר,מלי לוי וסשה גרישקוב בתוכנית "תעביר את זה הלאה" של יעל בר זוהר??זה ממש דחוף!!!1תודה מראש...
אהלן..רציתי לשאול אותך שאלה... איך אני יכולה להשיג את השיר שביצעו יעל בר זוהר,מלי לוי וסשה גרישקוב בתוכנית "תעביר את זה הלאה" של יעל בר זוהר??זה ממש דחוף!!!1תודה מראש...
A AvtipuS New member 11/8/04 #10 מה עם הקלטת? סתם סתם! ציניות! אממ..אני חדש פה...כמו כולם... אני רז בן 14 מהקריות וזהו