ברוכים הבאים לפורום

axnholic

New member
עוד 24 שעות זה כאן

העונות החדשות של כולם אוהבים את ריימונד ומלך השכונה בערב אחד. מחר, יום רביעי, ה-27/10 ישודרו 2 פרקים לכל תוכנית. ולהלן הפירוט: הפרקים בשידורים חוזרים: 18:08:00 כולם אוהבים את ריימונד - בן הדוד ג'רארד תקציר הפרק: ריי נאלץ להיעזר בשירותיו של ג'רארד, בן דודו הבלתי נסבל. אלא שלאימתו של ריי, מגיעה דברה למסקנה שבעלה ובן דודו הנודניק דומים זה לזה כשתי טיפות מים. 22:04:00 מלך השכונה - מקרה מנטלו תקציר הפרק: ההכנות לחג המולד בעיצומן, ודאג ודיקן עסוקים בוויכוח נושן על צעצוע מימי ילדותם. במקביל, מסתבכת קרי עם רשימת מתנות החג שלה. הפרקים החדשים: זהירות זהו
למחר ומי שלא רוצה לדעת כלום על הפרקים שלא ירד למטה. בשעה 21:16:00 ישודר הפרק הראשון של העונה ה-6 בסידרה "מלך השכונה". מלך השכונה - דאג דל שומן 1 תקציר הפרק: בפרק הפותח את העונה השישית, גורמת הדיאטה של דאג להשלת קילוגרמים מיותרים, אך גם למתחים בינו לבין קרי, המתקנאת בו על תשומת הלב שמושך גופו המתחטב. השניים מחליטים לצאת לחופשה במקום סודי, וספנס ודני מסכימים לשמור בהיעדרם על ארתור. בשעה 21:39:00 ישודר הפרק הראשון של הוענה ה-8 בסידרה "כולם אוהבים את ריימונד". כולם אוהבים את ריימונד - לכייף עם דברה תקציר הפרק: בפרק הפותח את העונה השמינית, מחליטה דברה שהיא וריי אינם מכייפים מספיק יחד, ומציעה לבעלה לצאת עימו ליום כיף על מגרש הגולף. כל המידע לקוח מהאתר של ערוץ 3

axnholic

New member
ברוכים הבאים לפורום

ברוכים הבאים גולשים יקרים לפורום החדש. הפורום "המשפחות של HOT3", הוא פורום לסדרות משפחה שאנו כל כך אוהבים: "כולם אוהבים את ריימונד","מלך השכונה","כן מותק" ו"הכל יחסים". אתם מוזמנים לדבר, להגיב ולקרוא בפורום.

NiKi†a

New member
מה? ../images/Emo12.gif

חשבתי שהתבלבלתי בפורום. אבל מגניב, ככה הפורום לא ימות מהר ^_^ מי ראה היום "כולם אוהבים את ריימונד"? מה קורה לפרקים? פעם הם היו ממש מצחיקים...עכשיו..פסדר כאלו, לא משו =\

axnholic

New member
הפרק שהיה עכשיו היה פרק טוב

היה פרק ממש טוב, מה מארי עשתה לשיער שלה? האמת שיותר יפה לה. הילדים בהחלט גדלו, ודברה טיפה "הזדקנה". הילדים עשו בעיות? לא, רק הגדול והמכוער
אני אצטט: "יה-או"

axnholic

New member
מלך השכונה 27/10 העונה החדשה

וואו! בהחלט רואים את השינוי אצל קווין (דאג). היה פרק טוב. איך הוא שכח עם מי הוא היה בחופשה? ואיך בדיוק ג'סי זכר אותם אחרי 10 שנים? את זה אני לא יודע... הקטע שפאטון (ספנס) וגרי (דני) מורידים את התחתונים היה ענק. ג'רי (אתור) בהחלט שחקן טוב. וסליבן (הולי) בהחלט יודעת להעלות חיוך על השפתיים : אני מנסה להיפטר מאילו כבר שנים! הולי תופחת על אחורייה (
).

למעלה