תקציר העונה הראשונה
לאחרונה ראיתי את כל העונה הראשונה באיכות DVD זה 20 פרקים 7GB לקח לחבר שלי המון זמן להוריד את זה בכל מקרה תקציר : יש מישהו בשם ג'רמיה שמאז המוות הגדול ( מעין מגפה שפרצה בעולם 15 שנה לפני הזמן בסדרה והרגה את כל האנשים בעולם מעל גיל העשרה ) ואז מה שנשאר בעצם זה עולם של ילדים שצריכים לחיות לגדול ולהסתדר בעצמם. בפרק הראשון מתואר איך ג'רמיה וקרדי נפגשים ואיך הם פוגשים את סיימון והוא נותן להם כרטיס ל -הר הרעם. כבר בפרק הראשון נתקל ג'רמיה במישהו מיסתורי שאומר לו שהרעם ישנה אותו לנצח. ככל שהעלילה מתפתחת (והפרקים עוברים) מבין ג'רמיה מי זה ובמי מדובר. הר הרעם זה מקום ששימש כבסיס צבאי ומקלט אטומי במקרה של מלחמה שמרקוס אחראי. מרקוס היה שם עוד עם אבא שלו שהיה מדען במקום. ג'רמיה מחפש נואשות מקום בשם ולהאלה סקטור כי הוא יודע שלשם אבא שלו רצה להגיע וזה משהו שהיה כתוב ביומן של אבא של ג'רמיה . בכל מקרה ג'רמיה וקרדי מתחילים לצאת לסיורים מטעם הר הרעם לבצע כל מיני משימות . רוב הפרקים לא כ"כ רלוונטים לעלילה אפילו שבפרק האחרון כשווילי מדבר עם ג'רמיה כל הפרקים מתחילים להסתדר... זאת שמתה - אליזבת - היא הייתה הארוסה של סיימון - אותו סיימון שג'רמיה וקרדי נתקלו בו וכשירו בו הוא נתן להם מפתח .... כעיקרון , אני יכול להמשיך לכתוב עוד שעות ארוכות על העונה הראשונה אבל לצערי אין לי הרבה זמן. מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד את הפרק הראשון של העונה השניה ?