ברוכים הבאים פורום פינק פלויד...

243racing

New member
ברוכים הבאים פורום פינק פלויד...

שלום .. לפני כמה ימים קיבלתי את כל השירים של הפינק פלויד הכל כולל הכל בmp3 עכשיו יש להם יותר מ200 שירים ורציתי לדעת על איזה שירים אתם ממליצים כדי לסנן מכל השירים שלהם תמליצו את השירים הכי טובים ומה שאתם הכי אוהבים תודה רבה לודריק .

שלום חן

New member
תנסה...

כמה פטילים למטה שקבענו ביננו את עשרת הגדולים של פינק פלוייד, תראה שם מה כן ומה כן במיוחד. אגב איפה הכבוד חבר צרוב של פינק פלויד? נו באמת זה הכבוד שמגיע להם? יום טוב

שלום 243racing

וברוך בואך לפורומנו
נשמח לענות על שאלותיך לגבי פינק פלויד, אך שאלתך זו קצת מוזרה. ראשית, כפי שתראה בתקנון הפורום (המקושר בטאגליינס), אנו לא רואים בעין יפה דיונים בצריבות, הורדות, והפצה בלתי חוקית של חומר רשמי של הלהקה. שנית, אנו די אוהבים את כל החומר של הלהקה ולכן לבקש מפורום העוסק בלהקה "לסנן" את החומר שלה, סותר את ההנחה הבסיסית עליה נשען הפורום. נשמח אם תאזין לאלבומי הלהקה - ועדיף לאחר רכישתם מהחנות - ותספר לנו על התרשמויותיך.

243racing

New member
זה לא צרוב או מורד דרך אגב.....

אבל לא משנה תודה בכל מקרה ....

243racing

New member
אוקי להסביר את עצמי יותר נכון ...

חבר שלי יש לו את כל הדיסקים של הפינק פלויד ..עכשיו הוא הוריד לי אותם למחשב והמרנו אותם לmp3 בגלל המקום עכשיו הכל מובן ?!?!?!

זה עדיין לא קניה חוקית בכסף מלא

וזהה ל"צריבה" של הדיסקים המקוריים. בעלי זכויות היוצרים אינם מקבלים תמלוגים עבור עבודתם. לזו היתה כוונתנו. תעשו מה שתעשו בביתכם, אנא אל תתפארו בכך מעל גבי הפורום, וההסברים מצויים בתקנון.

אוקי, אז הפייבוריטים שלי הם:

hey you see emily play echoes shine on you crazy diamond time money wish you were here comfortably numb bike astronomy domine another brike in the wall sheep ויש עוד מלא...!!!

jimmiy page

New member
השיר של הפינק פלויד שאני מציע לך לה

הוריד הוא: מסעדות דגים של אינפקציה מישהו ראה את הקליפ הנוראי הזה?? צער בעלי דגים..

wish i was here

New member
הרשתי לעצמי לכתוב רשימת שירים

שאני ממליץ שתשאיר-בכלל למי שרוצה שיראה איזה שירים אני ממליץ בחום:

חברים, אין טעם להעלות רשימות שירים

שירים בלי מתן הסברים מדוע אלו שירים מומלצים. אנא תנו הסברים, ואל תפריחו שמות שירים סתם.

wish i was here

New member
אני אוהב את המוזיקה שלהם פשוט../images/Emo6.gif

השיר יפה....לא יודע להסביר למה

ובכל זאת..

קיוויתי שליגת הפורום (המגיעה עתה לשלביה הסופיים) תבהיר את החשיבות של מתן הסברים, וחוסר האפקטיביות של זריקת שמות....

wish i was here

New member
מצטער ציף

פשוט אין לי מה להגיד על השירים-אני אוהב את המילים את הסולואים...can't explain! תהיה עוד ליגת פורום כלשהי?

למעלה