ברוכים הבאים - קצת סדר

Charmed Gal

New member
ברוכים הבאים - קצת סדר../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

הפורום עוסק בסידרת טלויזיה - "איך פגשתי את אמא - How I met your mother". קומדיה חדשה ומאד מצליחה בארה"ב. כעת היא בעיצומה של העונה ה-1, כבר חתומה לעונה 2 ויש המחשיבים אותה ליורשת של "חברים". הנה תקציר העלילה: "איך פגשתי את אמא" היא קומדיה חדשה העוקבת אחר טד ואיך הוא התאהב. הסידרה מסופרת מנקודת המבט של טד בשנת 2030 המספר לילדיו איך פגש את אימם. טד, רווק בן 27, ארכיטקט החי בדירה צנועה בניו יורק עם חברו הטוב ביותר מן הקולג' - מרשל. מרשל לומד משפטים ומתארס לחברתו - לילי. לילי, מורה בגן ילדים, היא לא אחרת מאשר אליסון האניגן האגדית מ"באפי קוטלת הערפדים" וסרטי קומדיות כמו "מת לדייט" וכמובן טרילוגיית "אמריקן פאי". לילי היא בחורה קלילה וקצת הזויה, חמודה ומאוהבת עד הגג במרשל. ברגע זה, טד מבין שגם הוא צריך לעשות צעד משמעותי בחיים שלו ולמצוא אהבת אמת - הבחור מוכן להשתקע ולהקים משפחה. במשימה הזו עוזר(או להפך?) לו חברם הנוסף - ברני, בחור רודף שמלות, מלא הומור והערות סטראוטיפיות ותמיד לבוש בחליפה שחורה. נכסת לתמונה - רובין. בחורה אשר טד פוגש ובטוח שהיא אהבת חייו - אהבה ממבט ראשון, אך האם הגורל צופן לו משהו אחר? לא ברור, לא ידוע, ולמעשה, כרגע, עדיין לא יודעים מי היא אותה אם. כל פרק מקדם אותנו בעלילותיו הרומנטיות של טד בתקווה שיום אחד נזכה לתת מי היא אותה אם ואיך פגש אותה טד, איך בינתיים מעבר לכך שהסידרה מסופרת בפלאשבקים לזמננו, היא למעשה סיטקום משעשע על זוגיות וחברות ויש המחשבים אותה ל"לחברים" החדשה. גלישה מהנה לכולם ומקווה שנפרח!

שכחת להגיד...

שזה הקאמבק הגדול של דוגי האוזר (ניל פטריק האריס שמשחק את בארני), הילד-רופא שכולנו גדלנו עליו. באמת תהיתי לאן הוא נעלם...

Charmed Gal

New member
נכון, וגם...

פרט משעשע, מי שמדבר בתור טד מ2030 הוא לא אחר מאשר בוב סגט, דני טאנר מ"צער גידול בנות" שגם עליו גדלנו.

הוא שיחק בסדרה בשם "דוגי האוזר"

שם הוא שיחק ילד בתיכון שהוא גאון כזה, והוא רופא. אחלה סדרה, ממש אהבתי אותה כשהייתי קטנה.

prongs3

New member
אהלן!

התחלתי לצפות בסדרה הזאת כשהיא עלתה ביס. סדרה מאוד נחמדה עד עכשיו, ואהבתי את הקטע שהיא בעצם מתרחשת בשנת 2030 (משהו די מוזר- כי לא ראיתי עוד סיטקומים שמתרחשים בשנים כאלו, ולא ראיתי סדרה בכלל שמתרחשת בשנים כאלו ולא מראה שום טכנולוגיה עתידנית). בינתיים אני לא רואה איך היא בדיוק יורשת של friends, אבל בהחלט מגיעה לה עוד עונה (למרות שלא יותר מדיי, כי זה כבר נראה קצת מופרך ומתוח).

Charmed Gal

New member
היא לא מתרחשת ב2030 בדיוק.

מה שאנחנו רואים בערך 99% מהפרק זה בזמננו. אבל הכל כאילו מסופר ע"י טד לילדים שלו בשנת 2030. אנחנו כולה ראינו את הילדים שלו יושבים על ספה ב2030 וזהו, לא ראינו שום דבר אחר קורה שם ואני בספק אם נראה.

prongs3

New member
ברור, אבל בת'כלס,

כל הסדרה בעצם היא ללפאשבק גדול, אם להיות מעצבן. אה, ואני בטוח גם שלא נראה שום דבר אחר ב-2030, כי מן הסתם, לא זו המטרה בסדרה וזה לא יהיה קשור.

Freemee

New member
בהצלחה לפורום ואני חושב

שאמנם הסדרה פלאשבק אחד גדול ואני אפילו כבר לא חושב אחרי צפיה ב16 פרקים על הקטע של מתי הוא יפגוש את אימא שלו. הסדרה כמובן מדבר על זוגיות ומי שטד פוגש. הקטע שזה ממש טוב שהם עשו את זה ככה שזה בכללי איך הוא פגש את אימא שלהם בגלל שאז לא משנה מתי הסדרה תסתיים תמיד הם יוכלו לעשות סוף יפה וחמוד שמראה מי באמת היא זו שטד פגש ונישא לה

Angelus

New member
בהצלחה עם הפורום!../images/Emo13.gif

עוד לא יצא לי לראות, אחרי הטירונות אני אתיישב על "איך פגשתי את אמא" ו "איש משפחה".

Aviad1987

New member
איך אין לך בושה

להתקיים על על כדור הארץ ולא לראות איש משפחה. לא מבין את זה.

prongs3

New member
תשאל את מנויי הוט.

אין ספק שאיש משפחה היא בין הסדרות הגדולות שיש!

למעלה