ברוכים הבאים!

שלומיתת

New member
ברוכים הבאים! ../images/Emo13.gif

אז, פורום חדש ל"מופע הארנבות של ד"ר קספר"!
אתם מוזמנים לספר על עצמכם, לשתף בחויות מהופעות, תמונות וסרטונים! אז תהנו!

בת אלי91

New member
אללה קספר!

כיף לראות שפתחו פה פורום סוף סוף, מגיע להם יהיה מגניב

vagz

New member
איזה יופי../images/Emo70.gif

המון מזל טוב.. להקה גדולה שבאמת מגיע לה פורום רק לידע כללי הקספרים מופיעים בכוכב יאיר החודש ב25.8 וכמה ימים לפני אני חושב בירושלים..

IkMfNiY

New member
מגניב :) ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

למרות שאני בעד להחיות את הפורום הרשמי. [אני חושבת שלא צריך גם פורום בתפוז אם יש את הפורום הרשמי...] קוראים לי יעל, אני בת 20 מחיפה. בעבר השתמשתי בניקים casperit/קספרית אם מישהו מכיר. ניהלתי בעבר את הפורום הראשון שהיה לקספר, בהייד פארק. מזל טוב ^^ יעל

שלומיתת

New member
היי ../images/Emo13.gif

לפורום הרשמי יש המון בעיות, בגלל זה חשבנו שיהיה נחמד לפתוח אחד בתפוז.

IkMfNiY

New member
טוב, אחלה ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

רק שיהיה לינק מהאתר או משהו. [לא שהוא כ"כ מתופעל בזמן האחרון
] יעל

מטרן

New member
../images/Emo99.gifהקספרים

שלום^^ קוראים לי נוי ואני בקרוב אהיה בת 14. לצערי לא הייתה לי אף פעם הזדמנות להיות בהופעה שלהם אבל אני בטוחה שאני עוד אהיה... בהצלחה עם הפורום!! אני אשאר פה נדמה ליP:

Benn Is Kane

New member
בהצלחה..!

אחת הלהקות היחידות בארץ שבאמת מספקת את הסחורה ואפשר להנות ממנה. שמעתי את הקספרים לראשונה איי שם במצע שנות ה-90 כילד בכיתה ד' או ה' וישר נפלתי בקסם שלהם. בזמן סיבוב ההופעות המחודש הראשון שלהם חייתי בארה"ב, לכן לא זכיתי לראות אותם אז, אבל מאוקטובר 2004 לא פספתי הופעה שלהם בחיפה והייתי גם בהופעה שלהם בירושלים. מקווה שהאלבום החדש יהיה טוב לפחות כמו הקלאסיקות של שנות ה-90. חוץ מהקספרים, אני שומע בעיקר פרוגרסיב רוק ואלטרנטיב רוק, ביחד עם רוק פסיכאדלי ואת הרוק הקלאסי של שנות ה-60 וה-70, עם נגיעות קטנות בפרוגרסיב מטאל. מקווה שהפורום יצליח

ping93

New member
סוף סוף פורום תפוזי לקספרים.

הפורום הקודם היה קצת מבולגן. אני בת 17 והכרתי את הקספרים עוד מילדותי בשנות ה90. פספסתי את הסיבוב איחוד הראשון ב2004, אבל מאז לא פספסתי הופעה שהייתה להם בירושלים, והייתי גם בהופעה אחת בת"א. אחת הלהקות הישראליות הטובות ביותר.

omer116911

New member
תסלחי לי שאני פקפקן,

אבל "הו הו" יצא בכל זאת לפני בערך עשור (והשניים האחרים מן הסתם עוד לפני) מותר לי לשאול איך בין גיל שנתיים לגיל 7 יצא לך להיחשף אליהם "עוד מילדותך בשנות ה90"? (להגיד: "גיליתי אותם הרבה אחרי שהם" זה דיי לגיטימי בהתחשב בזה שרוב דור המעריצים שלהם היום הוא כזה...
)

ping93

New member
זה בלתי אפשרי להכיר אותם מגיל מוקדם?

לא אמרתי שהייתי מעריצה אדוקה שלהם והלכת להופעות עוד בילדותי בשנות ה90, אלא אמרתי שהכרתי אותם עוד מאז. הכרתי כל מיני שירים שלהם מהרדיו, לערוץ הילדים היה איזה קטע עם 'תראו אותי', 'השיר שלי' היה הפתיח של זבנג (הו, נוסטלגיה) ויש לי הרגשה שהיה לנו את הדיסק הראשון בבית, למרות שבימים אלה אני לא מוצאת אותו (אבל כבר הספקתי לקנות אותו מחדש). הכרתי אותם בילדותי, אבל בצורה די מעורפלת. רק בגיל 13-14 גיליתי אותם מחדש ובצורה יותר רצינית. אגב, את 'איפה הילד' הכרתי בגיל 3 (אם אנחנו כבר בנושא של הכרת להקות משנות ה90).

omer116911

New member
זה לא באמת נחשב אבל, נו.

כולנו שמענו בגלגל"צ את הרוק הרוקסני של ת"א בניינטיז, אבל זה לא באמת רלוונטי כשכולנו היינו בני 4 באותו הזמן ולא התעמקנו במוזיקה הזו באמת.

Miss Triple H

New member
חיכיתי לרגע שפורום כזה יופיע!!

מזל טוב, בהצלחה ויאללה קספרים!! :) ד"א קוראים לי לירון

אחד הפורומים ה"ראויים" בתפוז ../images/Emo13.gif

ובתחום המוסיקה בפרט. כל הכבוד לך שלומית על פתיחת הפורום. אני בטוח שהוא יהיה מצוין

למעלה