ברוכים הבאים

ברוכים הבאים ../images/Emo13.gif

סוף סוף (באמת, איך לאפתחו אותו עד היום?) נפתח פורום לתעלומה הגדולה של האנושות, והיא עב"מים וחייזרים (שם לא סופי, כנראה) שייתן מקום לדיונים וחומרים בנושא לכל המאמינים, וגם כאלו שלא... תהנו...

Pinky a

New member
חדשה../images/Emo9.gif

שלום שמי ענת
בת 12 וחצי ותמיד הייתי מתעניינת בחייזרים ועבמ"ים למינהם

inlight

New member
וואי!

כבר הרבה זמן אני רוצה שיהיה פורום של זה! איזה יופי לי!

salexa92

New member
חדשה , גם אני רוצה להיות ותיקה ../images/Emo9.gif

טוב גם אני מצטרפת... תמיד אהבתי חיזריים ועב"מים עד כמה שזה מפחיד זה מעניין.. אף פעם לא ראיתי עב"ם אבל מאוד מעניין אותי איך הייתי מגיבה אם הייתי רואה אחד... איך אתם הייתם מגיבים? קוראים לי אלכס דרך אגב, אני בת 13 וקצת...

cohenet91

New member
פורום מבורך :)

אני ענת, בת 14 וקצת <חרוז
>. מתעניינת בחייזרים ועב"מים.. אגב, נדבר גם על רוחות רפאים?

Volldemort

New member
באמת איך לא נפתח כזה פורום?!?!?!?

וואו
אני רון, בן 13 מרעננה. גם אני מתעניין בחייזרים:]
בפורום!!

בהחלט שווה!

אני מור תייר מצור יגאל! ותמיד התעניינתי בחייזרים וכל דברים כאלה מוזרים בחלל החיצון... אבל אם חושבים על זה, זה יכול להיות קצת מפחיד, אתם לא חושבים?

Silly LoveSong

New member
איזה כיף! ../images/Emo13.gif

אני אלינה, בת 18. התעניינותי בעב"מים וחוצנים התחילה לפני שנים רבות, כשהייתי בת 8 ופעם אחת ביום שישי בערב הקשבתי לרדיו וקלטתי בטעות ערוץ ששידר תוכנית העוסקת במפגשים של אנשים עם חוצנים (כל אחד סיפר על המפגש שלו). ישבתי מרותקת והקשבתי... לאחר מכן התחלתי לחקור את הנושא, ומאז אני משיגה אינפורמציה דרך כל דבר אפשרי (ספרים, אינטרנט, תוכניות טלוויזיה) ואפילו יוצאת לפעמים לצפות בכוכבים (אני גרה ביישוב בבקעת הירדן) ומתפללת שאראה משהו חריג.
אני שמחה מאוד שהפורום הזה נפתח (קצת באיחור הייתי אומרת
). אשמח להשתתף בדיונים ולתרום מהידע והתיאוריות שלי!

רינתי15

New member
שאלום:)

שאלום לכולם חדשה שמי רינת כץ מבאר שבע היו לי כמה סיפורים שקרו לי אני יספר בהמשך :) גלישה נעימה לכולם וערב טוב

UnderTown

New member
אה, כן

שם חסוי, בן 15 עוד מעט, כיתה ט', מנגן על גיטרה חשמלית, בלה בלה בלה..

למעלה