ברוכים הבאים.

ברוכים הבאים.../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

מסיבות אישיות נעלמתי השבוע והנה אני שוב כאן
ברוכות המצטרפות אלינו, טלולי
דורינה
ואורנה
אורנה מגן חצב , מה שלומך? נו הצלחת ללמוד משהו? אני יודעת שיש לך המון שאלות אז יאאלה, כל הצוות מוכן לענות לך......
טלולי- הסתדרת עם בובת הספוג? יש שאלות? יש תוצאות? קדימה....תמונות
דורינה- קבלת תשובה מפורטת מדודינקה היקר , אני יודעת שאת יכולה חופשי להציג את הסיפורים של הסופרת פנינה קז, להלן קישור http://www.berale.com/BeraleCollection.aspx
פיולה יקירתי ,שיהיה לך בהצלחה לאחר שבועות ואני אחזיק לך אצבעות,אוזניים,רגליים .........
יונית יקרה ,כרגיל סדנאותייך מקסימות ומלאות רעיונות ,את "מאוחדת"
בהקשר לבית שהוא חד פעמי- ממליצה גם ללכת על קרטון של מקרר או שניים של מכונת כביסה ולחברם...בהצלחה!
חגיתוש.........עזבתי אותך עם הקאפה....נו יצאה הפרה????? הצלחת???
עומרי יצרת לאריק גוף ונעליים ולא צילמת? נו נו נו
דודי חמודי- התגעגעתי אלייך ואל השיחות היומיומיות שעלמו השבוע
שכחתי מישהו?? ביי דבוש

shir300

New member
אותי..

אבל זה בסדר יקירתי. צריכה ללכת תכף לדואר לקחת את הסיפור ששלחתי לעצמי בעצתך. צריכה לעשות חזרות ולהרים את עצמי עם ההצגה. קשה לי לעבוד לבד... ןמה שלומך את? סופשנה גם אצלי עמוס. שיהיה בהצלחה שיר

דודרינה

New member
איזה יופי של אנשים יש פה

תודה לך דבי וברוכים הנימצאים בנתיים אני צופה בכם משתעשעים בחן אמצא את מקומי לאט לאט . והתשובות של דודי , מגיעה לו צ'פחה ידידותית !! בחיי הייתי נותנת לו דודרינה _______________________________ ואמא שלי הייתה אומרת : " צ'פחה"? מה רע בטפיחה על השכם?

צ'פחה../images/Emo35.gif יאלל'ה מכות יאלל'ה

בואי תני, בואי נראה אותך... וואלה צודקת אמאשל'ך
ואני "אשפץ" קצת את משפטה ואשאל: מה רע בחיבוק אוהב??? עשו אהבה - לא מלחמה
* למען הסר ספק ובגלל שאת חדשה ולא מכירה אותי - כל הכתוב הוא בהומור ואין לראות בו אמירה פוגענית

ברוכה השבה דבי ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

את התגעגעת
אני כבר יצאתי מדעתי מרוב געגועים וציפייה לשמך על צג הפלאפון המצלצל הסקירה בהודעה אחת על כל מה שהחמצת השבוע מעידה שאת שוב כאן ואין שמח ממני על כך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שבת שלום לך ולכל החברים שלי במשפחת זריהם.

יונית102

New member
ברוך שובך ציפורה נחמדת לכשאסיים את הפרוייקט

אצלם כמובן ואעלה אותו לפורום היקר. שיהיה סוף שבוע נעים סוף שבוע מדהים ונעים.

כן! אותי!../images/Emo122.gif

בעוד 4 ימים אני מתכננת להעלות הצגה וותיקה שלי - בפעם הראשונה בגירסה למבוגרים HARD CORE ואפילו עוד לא עשיתי חזרה אחת... הכל בראש! וזה המקום להזכיר את ידידיי, שנשרו בצידי הדרך של הפרוייקט הזה...והשאירו אותי בדד! אז תחזיקי לי אצבעות, למרות שאני חושבת שהצלחת הפרמיירה הזו תלויה יותר בכמות האלכוהול שאשתה לפני..מאשר בעוצמת אצבעותייך... אה, ויש לי גם 3 הצגות באותו ערב, ממש שעה קלה לפני המסיבה, בחגיגת שבועות
במושב באזור המרכז...

למעלה