אני מצטרפת..אנחנו מנפגעי רמדיה
דבר ראשון אני שמחה על היוזמה הברוכה. אני מחפשת כבר הרבה מאוד זמן מיידע אמין , ולאחר הבירורים האינסופיים אני יודעת כיום שמכיוון שזה לא קרה בשום מקום בעולם, רק הנסיון של הנפגעים הוא הידע היחיד שיש. אני אמא לנסיכה בת שנתיים וחמישה חודשים שכנראה נפגעה (בצורה קלה למזלנו הרב). המילה כנראה, היא משום שחוץ מהמקרים הקשים ביותר שהם כ 20 שבהם ברור שהפגיעה היא מרמדיה, לגבי הכ 80-100 ילדים (זה המספר שנבדק אצל הנרולוג של רמדיה) אין שום דרך להוכיח או להכחיש האם הפגיעה כשורה לרמדיה. אצל הבת שלי לצערי היו סימנים קלינים של הקאות (במשך חודש) ושאני לא ממש התייחסתי לזה. כיום לאחר שנה החלטתי לתפוס את עצמי' להפסיק להכחיש ולהתחיל לטפל. הבעיה שלנו היא בעיה בדיבור ואנחנו מטופלים כחודשים ויש שיפור משמעותי!! מנסיון שקיבלתי מאמא אחרת שגם ביתה נפגעה רצוי להתחיל מוקדם ככל האפשר. הייתי שמחה לשמוע מהם הסימנים הקלינים מהם סובלים ילדים אחרים , על מנת שאוכל להיות ערנית לגביהם אצל הבת שלי. וכן!!!! כל החיים עלינו לזכור שזה מה שנתנו להם לאכול ולכן עלינו לשים לב לכל תופעה שתתפתח בעתיד. לצערי אין ידע על צורת הפגיעה המיידית ובוודאי לא על צורת הפגיעה האפשרית העתידית. שוב תודה רבה ואשמח לקבל תגובות. LOVE JOY