ברוכים הבאים

ברוכים הבאים ../images/Emo140.gif

אני שמח לפתוח את הפורום של מפלגת הירוקים. היום זה יום היסטורי גם נפתח לראשונה פורום למפלגה שזה עניין חשוב כשלעצמו. היום זה יום חשוב מאוד ושמח מסיבה נוספת. היום הוא היום האחרון בו תחנת הכוח רידינג תזהם את האוויר. ממחר האחד במרץ יהיה אסור לחברת חשמל ליצר חשמל ברידינג במזוט. והיא חייבת לעבור ליצור חשמל בגז שיסופק לה בצינור שכבר קיים שמוביל גז מאשדוד. הפסקת זיהום האוויר מרידינג הוא אחד ממאבקי הדגל של מפלגת הירוקים מאז הוקמה ב 1997 . זהו ללא ספק יום חג לתושבי גוש-דן, לפעילי איכות הסביבה ולמפלגת הירוקים. היום קיימנו טקס סגירת השלטר על זיהום האוויר של רידינג הנה תמונה מן האירוע. אני מאוד מקווה שתמצאו בפורום הזה עניין ואוזן קשבת לבעיות הסביבתיות שמטרידות אתכם ואתכן. אני בטוח שכשמפלגת הירוקים תהיה בכנסת הפורום הזה יהיה אחד מצינורת המידע החשובים שלנו. תודה, דרור עזרא פעיל סביבתי ומספר 6 ברשימת הירוקים לכנסת http://www.green-party.org.il

איתיet

New member
מזל טוב לפורום החדש

ד"א יש אצלכם אנשי ימין במפלגה? ח"כ ד"ר לאה נס מהליכוד העבירה הצעת חוק בנוגע למפגעי רעש במקומות בילוי.

תודה וברוך הבא

ימין ושמאל, בשעולה השאלה הזאת אני שואל את עצמי מה באמת ההגדרות של ימין ושמאל? מה ימין? מה זה שמאל? האם סילבן שלום יותר ימין מצחי הנגבי? האם פואד בן אליעזר יותר שמאל משמעון פרס? לדעתי, בבחירות לכנסת ה17 ההגדרות האלו לא תופסות. יש 3 מפלגות מרכז שהדעה שלהן על הסיכסוך הישראלי ערבי כמעט זהה, ויש בניהם הבדלי בניואנסים. לגבי לאה נס, אני מאוד מעריך את ח"כ נס אבל צריך לזכור שהפעילות שלה בנושאי סביבה לא נחשבת במפלגה שלה ואפילו נחשבת כמזיקה לאנשי ליכוד לכן הסיכוי שהיא תפעל בנושאי מהוטיים שיש בהם קונפליקט עם אנשי ליכוד הוא קטן כי זה יפגע בה. למשל נושא הקרקעות שהוא אחד המרכזים במצע שלנו, ומאוד נוגד את האינטרסים של אנשי הליכוד לתת קרקעות לבניה. תודה, דרור

איתיet

New member
זו סטיגמה

אינטרס הציבור קודם. אני מוכן לעזור בתוך הליכוד.

איתיet

New member
תציעו תוכנית חלופית

בכל מקרה דרושה רפורמה במנהל מקרקעי ישראל. הפוטנציאל העסקי בהצעה, עצום. האם הפגיעה בערכי הטבע, חמורה באופן קיצוני?

בהצלחה רבה....../images/Emo42.gif

הצלחה שלכם היא הצל[ח]ה של כל אחד ואחד מאיתנו. האם יש אתר מסודר של המפלגה? אם כן אנא רישמוהו כאן. תודה ויום צלול לכולנו רוני

eitanko

New member
כמה קולות קיבלנו?

מישהו יודע כמה קולות קיבלנו?

למעלה