ברוכים הבאים

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif ../images/Emo8.gif

מה, לא ידעתי שיש פורום של בית הבובות!..... קדום כול שלום שמי איתי אני בן 17 בקרוב מאוד....... לפני כשבועים התחלתי לשמוע שירים של בית הבובות ומאוד אהבתי למורות שאני לא יודע הרבה עליהם. מקווה שתקבלו אותי
רציתי לדעת עוד אליהם איך אני יוכל? יש להם אתצר כולשהו? הייתי רוצה לדעת על הדיסיקים שלהם. יש דרך כושלהיא לדבר עם חברי הלהקה באישזהו אימייל כי יצא לי לדבר עם קובי עוז באימייל ככה בטעות חשבתי שזה אימייל של מישהו ושאלתי אותו מאיפה אפשר להוריד את השיר שלו " דמעות וים"- פדיחה השיר שאני הכי אוהב: למעני אישה כנענית סיגפו מקווה להשתלב

Raz Bob Marley

New member
שלום לכולם!

שלום לכולם אני חדש,אני כמובן מת על בית הבובות אחרת לא הייתי פה חחחח. אני מקווה להשתלב פה,ושיהיה לי כיף. אגב אני גם אוהב כמובן להקות\זמרים אחרים לדוגמא:אביב גפן,ברי סחרוף,היהודים, אינפקציה,איפה הילד,אלג'יר,מוניקה סקס,מופע הארנבות של ד"ר קספר,משינה,שלום חנוך ועוד..... ואני אוהב גם לועזי: LED ZEPPELIN,SYSTEM OF A DOWN,PINK FLOYD,BOB MARLEY טוב הבנתם את הטעם שלי במוזיקה אני מקווה, כמובן רוק שולט! אז אני הייתי רז,ואני מקווה להיות פה כמה שיותר!

Mazi Love Brian

New member
../images/Emo59.gif הוו.. שלווםםם ../images/Emo9.gif

פורום לבית הבובות!! גדול
אז כמו שאתם רואים אני חדשה
אוהבת את בית-הבובות
אז.. ברוכהלי

Forever NemeSh

New member
שלומות ../images/Emo113.gif ../images/Emo187.gif חדשה פה..

אהלן אהלן לכולם. אני נמש לנצח.. Forever NemeSh..
טל אם בא לכם
אני נורא אוהבת את בית הבובות, התאהבתי בשירים שלהם בצורה מדהימה.. הודהמתי לגלות שלא שמתי לב שיש להם פורום לפני הרגע
אז... נעים מאוד, טל בת 19 מראשון. דיי מוכרת פה בתפוז, ועכשיו אני גם פה
סליחה על החפירה
המשך יום גשום וקסום

chaga

New member
אהלן.. אני חדשה פה

אממ.. חדש לי כל העניין הזה עם פורומים וזה נראה ממש אחלה אני עדיין לא ממש מבינה בזה.. אם תוכלו לעזור לי יהיה אחלה:) תודה..

eladi88

New member
ברוכה הבאה!!

19? חחחח בין הגדולות פה בפורום.... עשי חיים

mory89

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

כבר כתבתי לך ברוכה הבאה, אבל בשביל שתרגישי מקובלת כתבתי לך גם כאן..
ברוכה הבאה לך!

chaga

New member
חחחחחחח

יאי אני מקובלת חחחחחחח אוי חשבתי שזה לא היה שייך לי.. בכל מקרה תודה!!

chaga

New member
תודה רבה

וואי אני רואה שהאנשים פה ממש חמים! איזה כיף!!

eladi88

New member
ברוכה הבאה!

הערות..תגובות...נאצות...עזרה...מה שבא לך.... רק תגידי ויעזרו לך...! [או שלא....תלוי במצב רוח...]

chaga

New member
ושוב תודה:D

חחחחח אני צריכה למצוא אותך במצב רוח טוב אה?חחח

dani3p

New member
אלעד הזה..

כדאי לך להיזהר ממנו.. כולו משחק אותה עדין נפש, פרסי חביב וטוב לב אבל בעצם הוא בתוך תוכו מרוקאי עצבני שרק מחכה להתפרץ על עוברי אורח תמימים שלא משרשרים נכון או ששואלים אותה שאלה טריליון פעם.. ראי הוזהרת..!!!! מוהאאהאאהאה!! פורום אפל ומלא תככים ומזימות.. אהה יש לנו מאפיה פה גם.. כל הפוליטיקה הזאת!! כדאי לך להצטרף אלינו ככה תדעי מזה החיים הטובים בפורום הזה.. וואי רואים שלא ישנתי מספיק.. עוד לא הסתדרו לי השעות אבל לבוא ולהפריע לי ב12 בצהריים זה בדיוק מה שהיה חסר לי! ועוד שהלכתי לישון ב6 (בגלל מישיייייי כאןןן ~אהמממהילהאהמממ~) טוב אני אפסיק שבת שלום וכייפית! תנצלו אותה..!!!

למעלה