מזל"ט ליאורה!!! התחדשי! ראשונה
R RenanaD New member 21/6/06 #1 מזל"ט ליאורה!!! ../images/Emo99.gif ../images/Emo131.gif התחדשי! ראשונה
R Rachel47 New member 21/6/06 #3 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo49.gif ליעורה../images/Emo15.gif והמון בהצלחה רנצ' כבר עידכנה אותי בקונספירצית ה-47 אימאאאאאאאא
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo49.gif ליעורה../images/Emo15.gif והמון בהצלחה רנצ' כבר עידכנה אותי בקונספירצית ה-47 אימאאאאאאאא
ד דובדבנית 21 New member 21/6/06 #23 ללא נושא כי אין לי מחשב נורמלי. יש לי אחד ממש ממש ממש איטי.. הוא אפילו לא מחובר לחשמל.. אני מחפשת עבודה.. ואקנה לפטופ. עד אז אני מהסלולרי.
ללא נושא כי אין לי מחשב נורמלי. יש לי אחד ממש ממש ממש איטי.. הוא אפילו לא מחובר לחשמל.. אני מחפשת עבודה.. ואקנה לפטופ. עד אז אני מהסלולרי.
R RJlake New member 21/6/06 #24 אהה אוקי..אין בעיה.. בהצלחה בחיפוש! אם כבר דברים מעצבנים...גם לכם שאתם פותחים את הדף של האייקונים זה פותח דף אחר שכתוב בו כל מני דברים ואז שאתם מנסים שוב זה אורמ לכם שאירעה שגיאה?
אהה אוקי..אין בעיה.. בהצלחה בחיפוש! אם כבר דברים מעצבנים...גם לכם שאתם פותחים את הדף של האייקונים זה פותח דף אחר שכתוב בו כל מני דברים ואז שאתם מנסים שוב זה אורמ לכם שאירעה שגיאה?