ברוכים הבאים

me1231

New member
הצטרפתי לפורום../images/Emo9.gif

זאת הסדרה הכיייייייי
בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!... נעים מאוד..:)

../images/Emo32.gif היי מה הולך פה?

לא ידעתי שהפורום הזה ממש פעיל, חשבתי שהוא ידעך לאט לאט. ולא ידעתי שיש כאן מנהל חדש, חשבתי שזה ישאר פורום כזה ללא מנהל. וחוץ מזה שיש פה שרשורי הפרק היומי. הייתי בטוח שפשוט נמאס לאנשים לעשות כזה בפורום אופרות סבון. עכשיו אני מבין למה הפורום ההוא מלא רק בריבים ואין שם כמעט כלום כבר על אופרות סבון. טוב, אני מצטרף לפורום הזה בצורה פעילה.

LIRRon

New member
היייי לכולם!!!!!

אני לירון ואני מכור....לתשוקות כמובן....!! אני עוד שבוע מתגייס ולא יהייה לי יותר :(( אלא אם כן משאלתי תתגשם ואני לא אהייה קרבי (הלוואי!!!) ו...ו.. זהו עלי בעיקרון..(למרות שיש עוד הרבה עלי אבל נשמור את זה לאח"כ) אז ככה, למיגל יש בעיות חמורות עם הגבות.. זה ממש לא מובן.... שרידן קצת סתומה... יש עליה יופי אבל המח קצת בשביתה קיי ממש אבל ממש מטומטמת!! אין עליה... כמה אפשר לרדוף אחרי בנאדם שלא שם לב לקיומך?? לואיס הוא הלופז-פיצ'משהו המדהים ביותר... עזבו אותכם מיגל.. עזבו את תרזה (שגם לה יש בעיות חמורות באישיות)... לואיס מדהים ומשגע!!!(כן אני הומו:)) וכל השאר יזכו לדעה ממני אח"כ... מה לעשות אי אפשר הכל בהודעה אחת, אז בייייי לבינתיים!!

backstreet girl

New member
../images/Emo13.gifברוכה הבאה............./images/Emo6.gif

באיזה פרק התחלת לצפות (אני -59) איזה דמות את הכי אוהבת מן הבנים: מהבנות: ושונאת: מהבנים: בנות:

I n n u e n d o

New member
שלום לך

גם אני חשבתי שלמיגל ישד בעיה חמורה עם הגבות אין לי מושג איזה מחבש עלה עליהם וכיסח אותן בצורה כל כך ישרה אבל לפחות למאפרת של תשוקות יהיה עבודה נוספת. ולואיס באמת שווה.

python 4

New member
וולקם טו דה קלאב!../images/Emo24.gif

אה, עוד בן הצטרף לכוחותינו, ויותר חשוב מזה - עוד אחד שחושב ששרידן היא 'קצת' סתומה (למה לדבר בלשון המעטה?). אני מסכים איתך בכל מילה שכתבת על הלופז-פיצ'רלד'ס... מיגל =
תרזה =
לואיס =
בהצלחה בגיוס! תאמין לי, גם אם לא תהיה קרבי הסיכויים שתהיה בבית בארבע בצהריים הם קטנים.. אני הייתי חוזר כל יום בשש בערב. נו טוב, לפחות תהיה קצת פחות תחרות על לואיס!

moran14h

New member
../images/Emo41.gifברוכה הבאה!../images/Emo41.gif

חח איזה חמוד אתה אוהב את לואיס ..גם אני ..אני חושבת שכל הפורום אוהב את לואיס .
קיי לא מטומטמת ! צ'ריטי מטמטמת (
)! היא ממש פוסטמה מכוערת! ותרזה באמת קצת מעורערת בנפשה אבל זה מה שגורם לנו לחבב אותה כל כך ,לא?
טוב אז השתלבות מהירה!

backstreet girl

New member
../images/Emo9.gifברוכה הבאה../images/Emo13.gif תהני.............

מאחלת לך השתלבות מהירה......

תודה על הברכות

אני לא ממש חדש, רק בפורום הזה. חבל שלא ידעתי על פעילותו הרבה עוד לפני, אולי גם הייתי מציע את עצמי למנהל. סואפספאן- אתה רוצה להגיד לי שאתה עובר פורום-פורום (הכוונה לאופרות סבון, ימ"ח ותשוקות) וכותב בכל אחד מהם? זו עבודה ממש קשה...

python 4

New member
האמת היא שיש פה מנהלת

אבל היא לא נמצאת כרגע (בטיול או משהו) כך שאפשר להתפרע חופשי. ובאמת באופ' סבון יש רק ריבים. כאן לעומת זאת כולם נחמדים ומנהלים רק דיונים עינייניים על המצב הגיאו-פוליטי בארץ.

backstreet girl

New member
שכחתי לאחל לך השתלבות מהירה.......

אז................................ השתלבות מהירה

me1231

New member
תווודה !!!!

אממ איזה פרק אני לא זוכרת אבל אני רואה כבר המוווון זמן ואני מנסה לא לפספס אף פרק!! אממ ואין לי ממש דמויות אהובות/שנואות...כל אחד שם עם עם המאפיינים שלו חחח לא יודעת אני לא חושבת על דמות מסווימת ממש........

למעלה