ברוכים הבאים !

EverMan

New member
ברוכים הבאים !

ברוכים כל הבאים לפורום "השמאל שלנו" ! פורום זה בא לתת מענות ובמה לדיונים לשמאל - כלכלי חברתי ומדיני. השמאל בישראל עוסק בתחומים רבים שרק לו יש עליהם מענות , כמו השלום , האבטלה , הדאגה לחברה , הכלכלה הריכוזית ועוד תחומים רבים וטובים. הבעיה עם השמאל היא , שקשה מאוד להבינו. לאדם מאוד קשה להבין מדוע עליו לתת פרוטה לאדם גווע ברעב. לשם כך נפתח פורום זה - בשביל לתת את התשובות לאנשים שיתהו מדוע , בשביל שנבין בתוכנו ובין עצמנו מדוע אנו זקוקים לעשות כן ובהחלט בשביל להנות ולפגוש פעילי שמאל מרחבי הארץ. להגנה , לעבודה ושלום. לסוציאליזם , לחברה ולעתיד. לתקווה , לשגשוג , לרעות. כל זה מבטיח רק השמאל. השמאל שלנו ! מי ייתן והפורום הזה ישגשג ויפרח. בהצלחה !

yoavl1

New member
מזל טוב על פתיחת הפורום.

אני מקווה כי כולם ידעו לנצלו למטרות טובות, לדיונים פורים ולמתן חיזוק לצד הנכון של המתרס הפוליטי. בהצלחה!

EverMan

New member
כל אדם שמעוניין

להוסיף תכנים , קישורים , הערות , הארות , מכתבים למערכת , ברווזים , כל מה שבא לכם ... יש לי תיבת מסרים אי-מייל ואי סי קיו שמספרו 79045976. מקווה שתיענו ובאמת כל טרוניה תבוא על מסופקה.

La Gamba

New member
מזל טוב!

ואני אוסיף משהו מקורי! מי יתן ויבואו ימינים לפוורם למען לא נמות משעמום. (תנסו אתם להתווכח עם עצמכם, זה לא עובד.) מזל טוב ענבר!

Peace2002

New member
מזל טוב

אני מקווה שהפורום לא יהיה עוד פורום לוויכוחים פוליטים בין השמאל לימין, אלא גם יהווה במה לשמאל החברתי והכלכלי. אותו פן בשמאל אשר לא זוכה להתייחסות רבה.

למעלה