ברוכים הבאים !

Mנטה

New member
ברוכים הבאים !

פורום זה מיועד לכל הלומדים באשר הם. אלו שלומדים במסגרות וגם אלו שלומדים בעצמם, אלו שלומדים טקסטים, אלו שלומדים משוואות וגם לאלו שלומדים את החיים. אולי אתם מכירים את ההרגשה שעומד לפניכם ספר שהחלטתם ללמוד וכל כך היתם רוצים שהספר כולו פשוט יכנס לתוך הראש וישב שם ! ואז תוכלו פשוט לפתוח את העמוד הנכון ולצטט מה שצריך... או אולי עומדת לפניכם בעיה שאתם לא יודעים אפילו איך להתחיל לפתור אותה ? או אולי המצב עוד יותר חמור
ואתם לא יודעים אפילו מה הבעיה שמציקה לכם ? בפורום הזה ננסה להציע דרכים להגדרת ולפתרון הבעיות האלו. ננסה למצוא את הדרכים שיהפכו את הלימוד למשחק. נשחק עם האפשרויות השונות, ננסה למצוא את הדרכים הנעימות והקלות יותר ללמוד: חלקן מתאימות לכולן, וחלקן הן תוצאה של עבודה אישית של כל אחד עם עצמו - בחיפוש אחר הדרך האופטימלית עבורכם. כמו בכל משחק, גם במשחק הזה יש חוקים: - תקנון תפוז, שמי שעוד לא קרא, זה בדיוק הזמן
. - ביקורת בפורום חייבת להינתן בצורה בונה. כשאתם נותנים ביקורת נסו לחשוב איך היא תתרום לאדם שמקבל אותה. - לא מעירים על שגיאות כתיב, ואם כן, רק במסרים. - אוף טופיק מותר, אלא אם כן הוא הופך לדיאלוג בין שניים או מפריע לשאר ההתרחשויות בפורום. אם אתם רואים שעמודים רצים מהר מדי, אנא ותרו על האוף-טופיק. -אסור לפתוח הודעות ראשיות ללא תוכן. הודעות כאלו כמובן אפשר לשרשר. בכלל כדאי לשרשר כמה שאפשר... - אם יווצר מצב שבו איאלץ למחוק הודעות - אפרסם הודעה על מדיניות מחיקת הודעות, אבל נקווה שלא יקרה מצב כזה
. חוצמיזה, כמו בכל משחק, המטרה העיקרית היא שיהיה כייף
כמה מילים עלי: אני Mנטה, מרפאה בעיסוק, עובדת עם ילדים שמוגדרים כבעלי "לקויות למידה" ומנהלת פורומים שונים בתפוז מזה כמה שנים. אני מייעצת מדי פעם בפורומים השונים כאשת מקצוע, בעלת קליניקה לריפוי בעיסוק בתל אביב ויותר מזה תלמדו עלי במשך הזמן
. גם אלי אפשר לפנות במסרים
אני משתדלת להיות און-ליין במרווחי זמן קצרים כך שאהיה זמינה, אבל אם יוצא שלא - אנא חכו בסבלנות. שוKולד תצטרף בהמשך ותפרט גם על עצמה
M.

נועם@בת

New member
../images/Emo48.gif תתחדשו על הבית החדש

Mנטה יקירתי, שיהיה בהצלחה. אין ספק שתצליחי להדליק כאן הרבה אורות. אשתדל לבוא לבקר.
נועם

צפרדעית

New member
מזל"ט לפתיחת הפורום החדש

השילוב של שתיכן הוא שילוב מנצח ב ה צ ל ח ה
צפרדעית

שוKולד

New member
הנה אני פה ../images/Emo6.gif

חלק ממה שיש לי לומר ולהוסיף אפשר לקרוא בהודעת המנהל, את השאר נלמד יחד עם הזמן
שוKו

kawa

New member
מזל טוב לפתיחת הפורום ../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

אני KAWA ואני חנאג'ה. בהזדמנות אספר קצת יותר. אני מאד נהנת ללמוד. לומדת כעת 'ניהול ומדעי המחשב' באו"פ. עושה עכשיו קורס דיני חוזים ונהנת מכל רגע, ובנוסף קורס 'מבוא לסוציולוגיה' ( גם מתמסטלת מכל רגע ) וגם קורס 'מבוא למדעי המחשב. אני מאד נהנת מכל רגע, ובפירוש מעדיפה ללמוד על לצאת לבלות או משו. אני תופסת את זה כבילוי. יש לי המון מה להרחיב על כך אבל עכשיו אני באמצע קריאה וניתוח של פסק דין במסגרת ה'דיני חוזים' ( אתא נ' זולוטולוב ). אני אציין שאני קוראת עכשיו כמה פסקי דין במסגרת 'דיני חוזים' ובעוד שאחרים מוצאים את פסקי הדין כ'עונש' ומעדיפים לקרוא את התקצירים, אני מוצאת בפסקי הדין המון הגיון, לוגיקה, חכמה ועושר לשוני. בקיצור נהנת לי מאד.
. אשמח להשתתף בפורום וברכות על הרעיון היפה שלכן, וכמובן
המון בפורום, ובתקווה שתצליחו להעביר את המסר, והפורום יהה אבן שואבת להרבה גולשים
ענבל

get well

New member
פורום מגניב../images/Emo141.gif

ובתור סטודנטית טרייה אני מצטרפת!!

למעלה