אהבה היא לנצח ואני חדשה פה אז בואו נעשה הכרות...
ס ס22ית New member 9/12/03 #9 שלום לכולם...../images/Emo13.gif שמעתי על הפורום הזה והחלטתי לראות מקרוב...
A apl New member 9/12/03 #17 18...(אתמול)../images/Emo8.gif והיה שלשום שרשור כזה..את מוזמנת להציץ.. בהערכה גסה-מ-16 ועד ל-27(המנהל)..
18...(אתמול)../images/Emo8.gif והיה שלשום שרשור כזה..את מוזמנת להציץ.. בהערכה גסה-מ-16 ועד ל-27(המנהל)..
J jessy19 New member 9/12/03 #18 שלום לך גבירתי... ברוכה הבאה לפורום... לפחות תצייני מי המליץ על הפורום, אולי הוא/היא יקבלו הנחת כרטיס מועדון
שלום לך גבירתי... ברוכה הבאה לפורום... לפחות תצייני מי המליץ על הפורום, אולי הוא/היא יקבלו הנחת כרטיס מועדון
H HyPeR SoNiC New member 8/12/03 #4 ברוכה הבאההההההה שלום נעים מאוד אני אורן מי את? תציגי את עצמך.....
D dreamgirl000 New member 8/12/03 #6 נעים מאוד ../images/Emo8.gif האמת היא שגם אני דיי חדשה ולא עשיתי פה היכרות עם אף אחד....ולא יפה שהתפרצתי כה לפורום....ולא סיפרתי כלום על עצמי טוב אז נעים מאוד אני רינת ואני בת 18
נעים מאוד ../images/Emo8.gif האמת היא שגם אני דיי חדשה ולא עשיתי פה היכרות עם אף אחד....ולא יפה שהתפרצתי כה לפורום....ולא סיפרתי כלום על עצמי טוב אז נעים מאוד אני רינת ואני בת 18
A Anna Karenina New member 8/12/03 #7 ../images/Emo24.gif ברוכים הבאים..!! את גם משאירה את ממוצע הגילאים של משתתפי הפורום במקומו הראוי..
ה הצהובונת New member 9/12/03 #10 ../images/Emo24.gif גם אני דיי חדשה! אני הדס... היייייייייייייייייייייייייי