ברוכים הבאים
א א ל ר ו נ ד New member 7/12/05 #4 מזל טוב על הפורום החדש ../images/Emo24.gif אני אישית מאוד מתלהב מהרעיון החלום שלי להקים מערכת רכבות כזו, בתקווה שאי פעם בעתיד אוכל לעשות את זה
מזל טוב על הפורום החדש ../images/Emo24.gif אני אישית מאוד מתלהב מהרעיון החלום שלי להקים מערכת רכבות כזו, בתקווה שאי פעם בעתיד אוכל לעשות את זה
T tlingit New member 7/12/05 #5 תודה ../images/Emo13.gif מאחלת לך שתגשים ותקים ../images/Emo45.gif איזו מערכת יש לך בראש? איך אתה מדמיין לך אותה?
תודה ../images/Emo13.gif מאחלת לך שתגשים ותקים ../images/Emo45.gif איזו מערכת יש לך בראש? איך אתה מדמיין לך אותה?
א א ל ר ו נ ד New member 7/12/05 #6 החלום שלי תקופת שנות ה40 בגרמניה או באנגליה, עם עיירה אוטנטית וכמובן מערכת רכבת של התקופה (קיטור?) לצד הר עם מנהרה שהרכבת עוברת בתוכה פלוס רכבים וכו' כמה זה אפשרי? ואשמח לקבל עצות איך להתחיל ראיתי את המחירים וזה לא זול
החלום שלי תקופת שנות ה40 בגרמניה או באנגליה, עם עיירה אוטנטית וכמובן מערכת רכבת של התקופה (קיטור?) לצד הר עם מנהרה שהרכבת עוברת בתוכה פלוס רכבים וכו' כמה זה אפשרי? ואשמח לקבל עצות איך להתחיל ראיתי את המחירים וזה לא זול
elians New member 8/12/05 #8 אכן המחירים לא זולים לצערנו בישראל. אבל אפשר פה ושם לשלב כמה סוגים של רכבות וליצור עולם חדש ומדליק הרבה יותר.
אכן המחירים לא זולים לצערנו בישראל. אבל אפשר פה ושם לשלב כמה סוגים של רכבות וליצור עולם חדש ומדליק הרבה יותר.