ברוכים הבאים

The Exorcist

New member
ברוכים הבאים

פורום חדש בתפוז והוא של מ וזיקה קלאסית. מי לא אוהב אותה? אני לא יודע לענות על זה. אבל מי שכן אוהב ומי שמתעניין מוזמן לכתוב בפורום הזה. אני מנהל גם את פורום כלי נגינה ונגנים, בין שאר הדברים שאני אוהב לעשות אני גם אוהב לשמוע מוזיקה קלאסית (קצת מזכיר את חניבעל לקטר לא?) כל עניין אפשר ליצור איתי קשר בICQ, באיי מייל ובתפוז מסרים. אני מקווה שתהנו, המגרש.

איתמר1

New member
האמת

הדבר האחרון שאני מקשר אליו כשאני חושב על מוזיקה קלאסית זה את חניבעל לקטר. אתה גם מנגן מוזיקה קלאסית, או רק שומע?

The Exorcist

New member
זה פשוט לקשר את לקטר למוזיקה

קלאסית. כל פעם עולה לי בראש התמונה שהוא הורג את שני השומרים שהוא בורח מהכלא. פשוט אלוהי... אני גם שומע וגם קצת מנגן (עד כמה שיוצא לי בזמן האחרון) ויש לי שאלה!!! (כן כן) איזה יצירה (לא מצאתי את השם שלה בשום מקום) לקטר שומע בסצינה שהוא הורג את השוטרים? (זה מתחיל שמביאים לו אוכל ונגמר שהוא אומר "אני מוכן שאתה מוכן, סמל פמפרי")

dark eyes

New member
אני חושב ש....

לפי חוקיי הפיסיכולוגיה אני מניח שהמוסיקה שאתה שומע מראה הרבה על אישיותך (לא כ חניבעל) אבל בכל זאת כאדם עם שריטה קלה והייתי מוסף ואומר שוואגנר יתאים לאופי כזה המוסיקה המסודרת שלו עד טירוף מטרפת!!!! תגיד אם קלעתי?????

פפנר

New member
זהוי מוזיקלי ../images/Emo79.gif

נדמה לי ש- Bach Aria ; Variation 7 from Goldberg Variations

The Growl

New member
סוף סוף (ומזל"ט)

כל פעם שאני מסתכל על הפורומים של מוזיקה אני חושב "למה אין פורום מוסיקה קלאסית?" אז זהו עכשיו יש מזל טוב! :)

למעלה