ברוכים הנמצאים. רציתי לשאול

ברוכים הנמצאים. רציתי לשאול

שמעתי שיצא דיסק cover ל-dark side of the moon שכולו על טהרת הראגיי. אולי מישהו יוכל לספר לי איך קוראים לדיסק הזה? תודה רבה

לדיסק קוראים

Dub Side Of The Moon, של להקה שנקראת Easy Star All-Stars. דיסק ממש מומלץ, אני אישית מאוד אוהבת אותו.

aviviel

New member
ניצלו"ש -שלום לכולם, אני חדשה ובאתי

כדי לשאול שאלה: השבוע רכשתי במיטב כספי (90 ש"ח ב"אוזן") את הסרט "החומה" לכבוד היומולדת של בן זוגי. לצערי, התברר לי שהבחור לא מוכן להתמודד עם הסרט ללא תרגום (אפילו שהוא מעריץ שרוף של הפינק פלויד ואפילו שהוא ראה את הסרט כבר המון פעמים ואפילו שהוא יודע את כל המילים בעל פה ... ). עכשיו, השאלה שלי היא אם מישהו יודע אם אי פעם יצאה גירסה מתורגמת לעברית של הסרט? המון תודה
, אביבית.

כן, בוודאי

הסרט יצא בווידאו עם תרגום לעברית. ראיתי את זה. אני לא יודעת מה המצב עם ה-DVD.

The Albatross

New member
בספריית וידאו הקרובה לביתי

לא ראיתי DVD עם תרגום, רק את האורגינל. גם את הDVD של פומפיי, אגב, יש רק במקור.

aviviel

New member
דבר ראשון - תודה ../images/Emo142.gif

דבר שני - כן, הייתי צריכה לנסח אחרת את השאלה. אני יודעת שיצא בוידאו עם תרגום לעברית, אבל הייתי צריכה לכתוב שאני מחפשת עותק מתורגם שאפשר להשיג עכשיו . . .
בכל אופן - בצד החיובי - מסתבר שהינקוא סתם היה במצב רוח מחורבן אתמול והיום הוא התנצל ושמח לקבל את העותק שקניתי (למען האמת, ממש הופתעתי שהוא אמר שיש לו בעיה לראות את זה בלי תרגום). זהו. למישהו יש את הטלפון של נעמ"ת? (סתם, סתם. הוא באמת חמודי
). בכל אופן, שמחתי "לגלות" את הפורום. ממש נחמד כאן ומעניין. שוב תודה
, אביבית.

holo

New member
למה צריך תרגום לחומה!??!

ועוד שהוא מכיר את האלבום טוב

aviviel

New member
../images/Emo6.gifכמו שכתבתי - הוא סתם בלבל לי את

המוח כי היה לו יום גרוע . . . אני חושבת שזה בגלל שפעם היה לו את הסרט עם תרגום והוא היה "נעול" בראש על זה שזה סרט מתורגם. קורה לאנשים. ודווקא האנגלית שלו בכלל לא רעה. אבל נחמד מצדך ככה להסכים איתי
.

בינג

New member
אין טקסט בחומה חחח

אם תרגמו אותו זה העבודה הכי קלה שעשו...

למעלה