ברוכים הנמצאים

ברוכים הנמצאים ../images/Emo77.gif

שלום לכולם ויופי של פורום, ממש תפור למידות שלי כן גם אני מתחילה מחדש את חיי, זה לא קל, אבל זה עדיף על מה שהיה. זה כמו לידה מחדש כשאתה זונח או משאיר או נפרד מדרכייך הישנות. ראיתי את סיפורו של טרומן בסופש האחרון וממש הרגשתי כמוהו אדם שמבין פתאום שהמציאות שסובבת אותו היא לא היצירה שלו, אלא שהוא כמו בובה על חוט וברגע שהוא גילה זאת, הוא כבר ידע שאין דרך חזרה ושצריך לחצות דרך כל הפחדים כדי למצוא את השער או הפתח לחיים החדשים. וזה גם מפחיד אולי עד אימה - החדש, אבלכנראה אם הוא\אני הסמנו לחצות את ים הפחד, כנראה שהחדש שווה בהחלט. זהו, לילרתי מספיק נראה. אז בהצלחה לכל מי שמתחיל דרך חדשה, ותזכרו: העבר שלנו הכשיר אותנו ועשה אותנו למה שאנחנו היום, אז כבדו אותו ולימדו לקבל שהוא-העבר, הוא חלק ממי שאנחנו גם. ותודה שטסתם אל-על
רונית

מילון מושגים ../images/Emo22.gif

הסמנו=הסכמנו לילרתי=לירלרתי, מלשון לירלור, לר לר לר, כלומר הלשון לא מפסיקה לדבר

noa128

New member
ברוכה הבאה רונית ../images/Emo20.gif

בואי, תפסי לך מקום ושבי עימנו מה תשתי?
נועה.

מים, זה טוב ../images/Emo101.gif

מנקה ומטהר אותנו מכניס פנימה משהו טהור ונקי. נכון נשמע פלצני
כן, אבל אני מספרת רק מנסיון ולא משמועות
תודה על קבלת הפנים נשתמע

חיפשתי הודעה להקפיץ.

הודעה אופטימית. הודעה עם ריח רענן של התחלה חדשה. מצאתי. בוקר טוב, פורום יקר.

פּרפרית

New member
בוקר טוב לכולם, ../images/Emo96.gif

וגם לך רונית, ברוכה הבאה. (אוף, יש לי קובץ לבוקר טוב ולא עובר לי.....)

תודה, חוזרת לנמנם קצת ../images/Emo141.gif

תבדקי ת'משקל של הקובץ, אולי הוא מעל המשקל המותר...

liat1953

New member
../images/Emo42.gifברוכה הבאה../images/Emo140.gif

ולכולם יום נפלא מלא חוויות חדשות נעימות, המון הצלחות המרנינות את הלב ובכלל שיהיה יום שלו

../images/Emo124.gifאם מארגנים טיול../images/Emo160.gif

מהפורום הזה לשם, אני מוכנה להצטרף
מדהיייייייייייייייייייייייייים!!!!!!!! מה זה איפה זה, בקריבים???? ממש החופש בשיא עוצמתו
רונית

אוקי

אני רואה שלא קיבלתם את הכל במייל (וחבל שאי אפשר להעלות כאן את המצגת במלואה), אבל אני אעביר לכם עוד כמה דוגמיות. וזה הילטון האייים המלדיביים.

אתה יודע מה?

בשביל זה אני מוכנה להראות את עצמי בפומבי. מגיעים ואומרים שתפוז שלחו אותנו, נכון? ונראה מי יצליח להוציא אותי משם :)

למעלה