ברוכים הנמצאים

ברוכים הנמצאים

ב"ה לכל חברי הפורום, שלום רב, לאחר כשלוש שנים בפורום חכמת הקבלה, נפלה בחלקי הזכות ליטול חלק בפורום "קבלה בראי היהדות". הערכתי לפורום זה היא גדולה, היות ופורום זה ראוי לשמש ממש כלי היתוך חברתי, כלי המברר את מהות החיים, מהי התורה האדירה, היא חכמת הקבלה, שהקב"ה נותן לאדם, וכיצד נכון לראות את פני הדברים כפי שנדרש לקבלם וכל זאת בכדי שנזכה להיות מבקשי השם וכעבדים המשמשים את בוראם שלא עמ"נ לקבל פרס (מסכ' אבות). אני מאמין ככל ונשכיל לנצל את הפורום בצורה מכובדת ומטרתית - לשאול שאלות בעבור לקבל מענה הולם, ולהתייחס בהבנה וכבוד כלפי השתתפותם של חברי ובאי הפורום - הרי שנגלה כלי ווירטואלי* רוחני אמיתי שבאמצעותו נתקדם במסילה רוחנית אמיתית. ---------------------------------------------------------------------------------------------- *ווירטואלי - מלשון Virtu ומשמעותו אמיתי. ---------------------------------------------------------------------------------------------- בפורום יועברו תכנים קבליים מתוך מקורות אותנטיים, זאת לרבות תכנים שנכתבים ע"י באי הפורום וחבריו. אנו נדאג להרחיב את טווח פעילות הפורום ע"י אירוח של מורים ואישים מעולם חכמת הקבלה. הפורום יעודד שיח חברתי פנימי, אשר יוכל להוות כבסיס ויסוד למפגשים מאורגנים של באי הפורום וחבריו יחד עם רבנים ואישים בחכמת הקבלה. אודותיי... כעשור שנים זוכה אני לעסוק בתורה ופנימיות התורה. התחלתי להתקרב ליהדות ולערכיה במסגרת הארגון "לב לאחים" שם התחלתי ללמוד בישיבת "הליכות חיים". עד מהרה במהלך החיפוש אחר משמעות הקיום והחיים והבנת טעמי התורה הנלמדים הגעתי לחכמת הקבלה עפ"י שיטת האר"י החי, מרן בעל הסולם, האדמו"ר הרב יהודא ליב הלוי אשלג זי"ע. במסגרת הלימוד בחכמת הקבלה התוודעתי ללמוד בחיק אנשי חיל נפלאים לבית אשלג הפועלים בבני ברק הם תלמידי חכמים, צאצאי בעל הסולם, ותלמידי תלמידיו: הרה"ח ר' יהודה ליב הלוי אשלג שליט"א - בנו של האדמו"ר הרב יחזקאל יוסף הלוי אשלג שליט"א, נכד בעל הסולם. הרה"ג ר' עקיבא הלוי אורצל שליט"א - תלמידו המובהק של האדמו"ר הרב שלמה בנימין הלוי אשלג זי"ע, בנו של בעל הסולם. שם קיבלו אותי בחום לבית מדרשם. בסביבה זו נוצר הגרעין לקבוצת לימוד של קרובי ליבי חבריי לעבודת השם, ובה אני חבר מזה כשלוש שנים ואחראי עליה ובה אני פועל ומשתדל לקיים את הכתוב "ותן בליבנו בינה להבין ולהשכיל, לשמוע ללמוד וללמד, לשמור ולעשות, ולקיים את כל דברי תלמוד תורתך באהבה". כמו-כן, השם זיכני ללמוד אצל רבי, הרה"ח ר' ברוך הלוי הורביץ זצ"ל, תלמידו נאמן ביתו של האדמו"ר ה"ברכת שלום" הרב ברוך שלום הלוי אשלג זי"ע, בנו בכורו של בעל הסולם, אשר במשך שנתיים באוהל תלמודו חיי קיבלו מפנה נוסף בלימוד החכמה. כיום, בנו של הרה"ח הרב ברוך זצ"ל ממשיך את המפעל הגדול של אביו, הרה"ג ר' חגי הלוי הורביץ, וביחד תוך התקשרות עם הרב אנו פועלים לפרסומי ניסא של תלמודו הגדול של שר הזוהר, בעל הסולם, אשר עובר כחוט השני לאורך תלמידיו וממשיכי דרכו עד לביאת גואל צדק במהרה בימינו, אמן. מרחב הלימוד שלי כולל נגלה דתורה ופנימיות התורה. לגבי פנימיות התורה, חכמת הקבלה לפי שיטת בעל הסולם, היא השיטה המתאימה לדורנו זה היא עבורי בבחינת "עשה לך רב", אשר דרכה לומד אני את שאר מכמני פנימיות - חסידות בכלל וחסידות חב"ד בפרט כפי שנאמר לרבנו הבעש"ט זי"ע בעת שהגיע להיכלו של משיח שמשיח בא אימתי? אלא כאשר יפוצו מעיינותיך חוצה, דהיינו הם מעיינות פנימיות התורה - חכמת הקבלה ותורת החסידות. שיהי' לכולנו בהצלחה רבה, והשם יהי' בעזרנו, אמן כן יהי רצון. שלכם, סופר מהיר

יישר כוח לסופר מהיר

בהצלחה במשימה החשובה

המון הצלחה לסופר מהיר!!

וואלה, איך אני מחליפה פה שם, מישהו יכול לעזור לי? תודה, חצי נשמה!

מה הכוונה ב- "איך אני מחליפה פה שם" ?

איך את מחליפה שם פרטי ? או שם משפחה - היינו מתחתנת ?

coriatel

New member
יישר כח שנזכה לבנות כלים אמיתיים

שנזכה לבנות כליים אמיתים לבורא בזכות האמצעים החדשניים שהבורא מעמיד לנו!

למעלה