ברוכים הנמצאים

ברוכים הנמצאים

משהו שמאפיין את העולם שלנו.....

האומנם ?!

סיגלית 2014

New member
מנהל
ברוך הבא

אדוני המנהל. איזו הפתעה.....

לא סיפרו לך שנשים לא יודעות לנהוג? (נו, מתי יגיעו ההודעות שלא מסכימות עם העניין? 3....2....1...... יש עלי שחפץ ליתר ביטחון).
אם אני תקועה מאחורי מכונית שנוסעת לאט מדי או נודדת מנתיב מנתיב ללא שום הגיון, אני חייבת לדעת מי נמצא שם מאחורי ההגה.
כן, אני עוקפת! ונשבעת לך שאם אני רואה שם גבר, אני צועקת :"יששששששששששששששש...."

אני לא יודעת איך הנהיגה שלי ניראית כלפי חוץ אבל כשאני רואה נשים נוהגות......אוי אוי אוי...

סיגלית 2014

New member
מנהל
אהלן מיסטר

איזה חמוד אתה שאתה מסכים איתי.

התכוונתי לנשים שבחבורה.
הן פשוט מתחממות.....

סיגלית 2014

New member
מנהל
לא כולן

הכי קל להגיד: את צודקת.

והאמת שגם לגברים לא חסר, בוא נפרוש את הקלפים על השולחן.
לגברים יש יותר ביטחון על הכביש ולרוב גברים נוהגים יותר מנשים ויש להם יותר ניסיון (במיוחד בחניות...
)
אבל גברים קצת... טיפונת.... חוצפנים בכביש:
הם מרשים לעצמם לחתוך, לעקוף, להיכנס לנתיב מבלי לאותת כאילו אני נביאה וקוראת מחשבות.
ובמיוחד מה שאני הכי לא סובלת בנהיגה של גברים (לא כל הגברים, אני מודה. אבל לא נתקלתי באף אישה שעשתה את זה) הוא שכאשר אני מאותתת
ויש כלי רכב מרחוק הוא מרשה לעצמו לצפור לי למרות שהוא נמצא בהוננולו כדי שאני חס וחלילה לא אפריע לו בנהיגה.

היום נסעתי בתל אביב, ומהרתי. הרשתי לעצמי: חתכתי, עקפתי, נדחפתי ומה לא... ואף אחד לא צפר לי....
תגיד, עושה לכם את זה שאישה נוהגת מהר ובלי רחמנות כאילו יש לה ביצים?

למען הסדר הטוב אגיד שאני נגד הכללות

יש נשים שנוהגות מצוין וגברים שלא ברור איך קיבלו רישיון.

טוב ואחרי שפירגנתי לנשים אפשר סוף סוף להגיד את האמת :)

לא נכנס לסיבות להרגלי הנהיגה של גברים/נשים אבל דווקא לי יצא לא פעם להיתקל בנהגות שלא פירגנו ולא איפשרו לאחרים להשתלב בתנועה כאילו הרגישו שהן יוצאות פרייריות אם הן נותנות למישהו להשתלב...

ולשאלתך אם אישה שנוהגת כך או אחרת עושה לנו את זה אז אודה לך אם תשלבי בשאלה תמונות של נהגות כדי שנענה באופן ענייני

אגב, לענין נהגות שעוקפות, חותכות, נדחפות...החשש הוא שהן לא נוהגות ככה כי הן ממהרות אלא שפשוט אין להן ראיה מרחבית בכביש והן פשוט נוסעות לכיוון שהן רוצות בלי קשר למצב התנועה :)

סיגלית 2014

New member
מנהל
אהה.... בעייתי

לצלם נשים אחרות באמצע הנהיגה. התגובה האוטומטית כשנתקלים בנשים/גברים שחותכים, נדחפים, עוקפים היא לנדנד את הראש וסנן:"צן...צן..צן...."
(מכיר? הצליל שמתקבל כתוצאה של הדבקה וניתוק לסורוגין של הלשון לחך. כמו הסבתות הזקנות
).
אז לצלם אני לא יכולה, חוץ מלעשות סלפי אבל זה מסוכן שבעתיים.
אני מודה שאתמול נהגתי בצורה מגעילה כי הוויז הטעה אותי ומהרתי בטירוף. בדרך כלל אני יותר "נותנת"

כן כן ברור שהוויז הטעה אותך

מה עם לקחת קצת אחריות על מעשיך ?

&nbsp
&nbsp
אגב, סלפי את יכולה לעשות גם כשהרכב במצב עצירה

סיגלית 2014

New member
מנהל
לוקחת אחריות

כתבתי:"נהגתי בצורה מגעילה......." לא סיכנתי מישהו פשוט הייתי קצת חוצפנית.
ולמה לי לעשות סלפי כשאני עוקפת פקק ונדחפת? שששש.......אל תעלה לי רעיונות לראש. לא מתעדים דברים כאלו.

tch111

New member
מצטער לאכזב אותך

אך ניתקלתי בלא מעט נשים שנוהגות נהדר, ואצלינו, כיום, אחוז נהגות האטוטובים העירוניים בעירי עומדת כמעט על 50% מכלל הנהגים, ואין שום הבדל בין צורת הנהיגה של נהגים והנהגות.
מה שכן, אישית, ניתקלתי ביותר נשים עם רשיון נהיגה שיש להן בעיה בחניה, המידע הזה אינו על סמך סקר.

סיגלית 2014

New member
מנהל
נכון.

יש להרבה נשים בעיה עם חנייה.
אני חושבת שבכלל בכל מה שקשור בלהיכנס לאן שהוא, גברים יותר טובים מנשים.

tch111

New member
ראש מלוכלך
הוא בדיוק בצבע בו מופיע הכינוי שלך פה

tch111

New member
הצבע הדום אכן יפה, אך לצבע הכחול יש מובן מסויים נוסף

כמו "סרט כחול", "ראש כחול", "מחשבות כחולות" ואולי יש עוד.

למעלה