ברוכים הנמצאים

ברוכים הנמצאים

טוב לדעת שיש פורום בו ניתן לשאול ולשוחח על פנג שואי, לאו צה, מאו צה דונג, "שריפת הספרים", על ציור סיני וגם לבקש מתכון עם נבטי במבוק וכרישה.

Mei11

New member
בינתיים יש לנו

השתלות איברים, תאונות דרכים, הבדלים בין יפנית וסינית והתקנת סינית במחשב, אבל רק התחלנו
ברוך הבא!

diegok

New member
טוב אז אני אוסיף

השבוע הלכתי כמנהגי בקודש לספא המקומי לטובת סאונה ומסג סיני לגיטימי (ובטח לא כמו שחלק פה חושבים) בקיצור נכנס איזה סיני שמן ושיכור לסאונה ופשוט עמד והשתין על הרצפה.... עכשיו, אני כבר רגיל למינהגים של הסינים (לפחות זה מה שחשבתי) אבל הפעם אפילו שאר הסינים לא נשארו אדישים והבלגן חגג בקיצור היה צחוקים

אMור

New member
טוב, הוא לא אשם

שמגיל חודש ההורים שלו הורידו לו את המכנסיים באמצע הרחוב מתחת לבור מזדמן במדרכה וחיכו ככה 5 דקות עד שייצא... וזה עוד טוב. ההורים עושים את זה לילדים בכניסה לסופרים ומולים ואפילו רץ כאן הסיפור על אמא שהחזיקה את העולל שלה שיחרבן מעל פח הזבל באמצע וולמארט...
סינים סינים
..וכמה זמן חיכיתי לתפוס תמונה שכזו... חברי הקומונה בוודאי זוכרים...

Reikan

New member
אנשים מיוחדים הסינים האלה ../images/Emo6.gif

יוצא לי לראות המון סינים ברחוב מאחר שבה"ס שלי נמצא ממש ממול שגרירות סין, איכשהו נראה שהם מצליחים להשתלב עם כל הישראלים בתמונה, וזה תמיד משעשע. גם הקונסוליה ממש קרובה לבה"ס שלי אגב, היא במרחק בלוק ממנו והיום אפילו חשבתי לעבור ליד אחד מהם ולהגיד Ni hao, למרות שאין לי מושג אפילו איך לבטא את זה. סתם חשבתי שיעניין אתכם

Reikan

New member
*אחד מהסינים..

תפוז חייבים כפתור עריכה, לעזאזל.

GnomeBubble

New member
../images/Emo6.gif

האמת היא שזה עדיף על ההודים שלפעמים פשוט פותחים לילד את המכנסים ולוחשים לו צלילים מאוד סוגסטיביים. רק הלחישות האלה הוציאו אותי מדעתי. לפחות הם לא עושים את זה הרבה כמו הסינים 8-|

Feng Suei

התורה הסינית המסורתית של עיצוב המרחב, היא בונה את הסביבה על פי עקרונות של זרימת ה-Chu בהתאם לסטטוס של בני המשפחה החיים בכל חדר, על פי החומר ממנו עשויים מרכיבים שונים בבית (מים, מתכת וכו') ועל פי המעברים בין חלל לחלל בתוך המרחב.

GnomeBubble

New member
איכשהו פנג שווי נתפסת במערב

כמעין שיטת ארכיטקטורה סינית עם אנקדוטות רוחניות... אבל היא לא. הפנג שווי היא שיטת כישוף מיסטית (מה שאצלנו בארץ מתקשר לקמיעות, קריאה בכף יד וכו') המתבססת על מאפיינים טבעיים שמווסתים זרימה של אנרגיות. הרבה סינים בנו בתים, למשל, לפי הנחיות של מאסטר פנג-שווי כדי להבטיח מזל ואושר למשפחה. זה לא לא שאני מומחה בנושא, אבל הפנג-שווי היא, לטוב ולרע, היא מעבר ובעלת אופי שונה מהפילוסופיה הניו-אייג'ית האופנתית שעשו ממנה במערב.

Xiaose

New member
טוב אתה גר בדרום

ברור שזה מה שתגיד.... אצלנו בשאנגחי.... טוב אוקי גם די STINKS... אבל לא כמו פעם !

אMור

New member
בו'נא, יא צפוני...

גם אצלכם ריח הביוב עולה למעלה? איזה לקוח שהיה אצלי אמר לי שהם לא מתקינים מערכת שנקראת "אל חזור", הנהוגה בכל מקום נורמלי בעולם ולכן כל הריח עולה חזרה - ברחוב - וגם בבתים. הייתי צריך לקנות סיליקון ולאטום את חורי המקלחת כדי להימנע מריחות ביוב אצלי בבית!!!

למעלה