ברוכים השבים, לחבר´ה מיוצאים לחיים!

ברוכים השבים, לחבר´ה מיוצאים לחיים!

מקווה שהיה נעים ושנהניתם! ספרו משהו.... מחכה בכליון עיניים לחוויות! אור ואהבה. אילת.

blg

New member
מה אתם כבר פה בחזרה?

ספרו איך היה, מי אמר מה למי, וכו´ וכו´ וברוכים השבים.

i wish 2

New member
ברוכים השבים!

קחו את הזמן.... אנחנו כאן מחכים לחוויות. איזה כיף!!!

היה נעים, היה נחמד ו...

יש מלאן תאלפים לספר ולא הכל בבת אחת. וגם צריך עוד זמן להתאושש, אני עדיין עייפה נורא ועדיין מרגישה קצת סי-סיק - הראש קצת מסתובב כל הזמן. ואולי בכלל נכניס לכאן תמונות וכמו שאתם יודעים - תמונה שווה אלף מילים!
שרון צילם במצלמה דיגיטלית ואני בסטילס כך שהוא יכול "לספק את הסחורה" לפניי אם הוא יירצה. ואני, ברגע שאפתח את הסרטים, אכניס לכאן כמה תמונות. החוויה היתה משהו שלא הייתי מוותרת עליו בשום אופן, למרות הקשיים והאנשים החדשים וחווית השטת הספינה. זהו בינתיים
תרגישו טוב!!! גלי

rubber duck

New member
אז אחרי שהתעוררתי מחלום

מתוק חלום על חוויה מדהימה חלום על שבוע מטורף שכלל רגעים מדהימים רגעים שקטים רגעים של אושר אינסופי וגם כמה רגעים לא קלים אני רוצה להודות לאורית שפירא על המאמצים והעשיה לאילן ליאור ואמיר צ´ייט שעשו ימים כלילות על מנת שהפרויקט יצא לדרכו רוצה להודות גם ליוסי סוקלוב מדרך הים על אירגון של טיול למופת ועל החויה המיודת שהביא אותנו אליה לד"ר דינה ( שאינני זוכר את שם משפחתה ) מבית חולים כמרל שהתללותה אל הטיול ודאגה שנרגיש הכי טוב בעולם רוצה להדות לכל מי שהיה שותף לחוויה הזו החלום הזה ישאר חרוט עמוק בזיכרוני לעולמי עד אז תודה
שרון

חמוד שלי, חחחה

חשבת שאם תשים תמונה אחת ותשרבב כמה מילים, בעיקר תודות (וחשיבותן לא מוטלת בספק) נוותר לך? רוצים עוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אור ואהבה. אילת.

rubber duck

New member
יהיו עוד המון תמונות

במהלך הטיול צילמתי למעלה מ 1000 תמונות יקח זמן להכי ולו גם חלק קטן מהן להעלאה לפורום מה גם שלא אפרסם אף תמונה שכוללת מי מאנשי הקבוצה ללא אישורם וחוצמזה עדיין אין לי אויר שרון

rubber duck

New member
זריחה ב den hower

שעת בוקר לא מוקדמת מידי אני יורד לרציף להליכה קצרה נושם אויר נקי של ים ומשקיף על המעגן הנמצא במקום שרון

rubber duck

New member
ועוד משהו

אני אמנם כבר יומיים בארץ ולמרות זאת אינני מגיב להודעות בפורום מתנצל אבל אני פשוט מרגי שאני עדיין שט , מין תחושת עופפות אופפת אותי הרגלים לא ממש מונחות על הקרקע , כנראה שלוקח זמן לחזור למציאות אחרי חלום מדהים שכזה שרון

bali

New member
מנהל
זה נראה כזה חלומי ...

קשה לדמיין איך זה נראה במציאות, וקשה להאמין שיופי כזה אכן קיים...

מלמלה

New member
ברוכים השבים

למרות ההצתה המאוחרת אני מקוה שסיפור וחוויות יהיו לפחות באורך הטיול אז להתחיל בעבודה

למעלה