ברוכים השבים

לכולם../images/Emo13.gif

ככה משעה 4:45 היום אני לא בבית ביום חמישי אני עושה מסיבה (כולם מתנחלים אצלי
) אז לא בטוח שיצא לי לכתוב, וביום שישי אני הולכת להתוסבבו´ש ביום שבת בתקווה שאני יעשה משהו יום לפני המוות
מידי פעם אני ייכנס כל פעם שיהיה לי הזמדנות להיות מול המחשב אז תמשיכו לאהוב את התאומות ולכל החדשים שיגיעו(כי לא מפסיקים להגיע כל הזמן
וואלקם מעכשיו
וזוהו שמרו על עצמכם אני יכתוב פה כל פעם שאני יהיה

ניקוש1

New member
הייי,ממצב?!

אני חזרתי אתמול מחו"ל והיה ממש כייייף!!! ויואווו...עוד מעט נגמר החופש! למרות שלי לא ממש אכפת כי כפי ששמתם לב (או שלא...)בלוח אירועים יש לי יומולדת עוד 4 ימים! ואני מאושרת!! מממ....וואיי יש לי הרבה להתעדכן בפורום הזה כי לא הייתי פה 11 ימים! יאללה...ביי ביי! אהה,ואני מוסיפה תמונה של דיויד בקהאם עם הבן שלו (בשביל יוני וגם בגלל שזו תמונה חמודההה!) לובב יו! שיר:)

olsen and olsen

New member
היי לכולם!!!

אתמול חזרתי מהולנד, ורק עכשיו הספקתי להכנס לפורום!!!!!!!! אני רואה שהוא מוצף בהודעות חדשות
שאלה- מישהו יודע אם ישדרו סרט כל שהוא של התאומות? לא ראיתי כל כך הרבה סרטים שלהן, ואני לא יודעת איפה אפשר להשכיר אותם!
ותראו משהו חמוד שהכנתי (דיי מזמן, אבל לא חשוב)

gntk

New member
היי אנשים חזרתי

הייתי באיטליה 10 ימים ואני רואה שעיצוב הפורום השתנה ויש לי מלא הודעות לקרוא.....

הא ולמוטי

ראיתי את מה שעשית מערכת שעות ואת המדבקות באתר זה ממש יפה
למה לא כתבת שעשית שכולם יכולו ליראות
רק שלי יש לפעמים השנה 9 שעות בשבוע הא.. הא..-

boly

New member
טוב אז

ברוכה חזרה לפרום איך היה בהולנד? טוב אז... ביום שישי בערוף הסרטים ב-4 ומשהו יהיה הסרט גול כפול ובקרוב בערוץ הילדים יהיה הסרט חופשה בשמש והסידרה אולסן עקשן

motib4

New member
ברוכה השבה../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

אני ממליץ לך לקרוא את שרשור החדשות בעמוד כדי להתעדכן קצת.

motib4

New member
עמוד בית הספר היה באתר מתחילת דרכו.

בכל מקרה- תודה רבה

Nomero Uno

New member
תודה על התמונה

דיויד וברוקלין בקהאם רק ויקטוריה חסרה בכל מקרה : ברוכה השבה

omerikoosh

New member
היי אנשים !!! חזרתי ...

מה קורה ?! הכל טוף ??? חזרתי היום מהמלון !!! היה לי נורא כיף אם מעניין אותכם לדעת ... חחחחחחח קיצר אני רואה כאן 80000000000 הודעות חדשות ואני לא יודעת מה לעשות !!! ב´קשה תעדכנו אותי במיוחד בדברים החשובים כי אני לא מתכוונת לפתוח כאן את כל ההודעות ! זה ייקח לי שנים ... אז ב´קשה אני מתחננת תגידו לי ת´דברים שהיו כאן !!! ביי ביי תודה רבה רבה !!!

RinRan

New member
../images/Emo24.gifWelcome Back../images/Emo24.gif

עמרוש
התגעגענו
מה ניש
מה קורה
ברור שמעניין לדעת אם נהנת או לא
אז... איך היה
..... כדי להתעדכן את יכולה ללכת לארכיון אם אני לא טועה... והנה עוד עדכונון ממני-
הוסיפו סמלים חדשים-
,
,
,
וזה, כמובן, לכבוד ראש השנה... אז תהני לך ב- 80000000000 ההודעות החדשות שאת רואה, חחחח...... איזה חמודה
טוב אז ברוכה הבאה ובביי

הפעם באמת יש מלא חדשות../images/Emo13.gif

אני לא יתחיל לכתוב פה אחד אחד
אבל אני יכתוב אחד שממש שמחתי. (*)מרי קייט ואשלי יופיעו בהמשך של הסרט של המלאכיות של צ´רלי (*)יראו אותם היום בשלוש לפנות בוקר(כבר יום שישי) יש את פרסי MTV טקס. ברוכה הבאה חיחי שמחה שנהנת

M ar y K at e

New member
עד שחזרת../images/Emo70.gif

נהנת
ו [URL='http://'][URL='http://'] [/URL]אני מוכנה!!!!!![URL='http://'] [/URL][/URL] לתחרות מצגות את רוצה לראות

למעלה