מאמי, חזרתי!!!
הגענו עד הלום והשגנו כל כך הרבה והבטנו לכל יום ולילה בעיניים ואנו עוד כה צעירים, ומקווים לעודדדדדדדדד וואו, מה נשמע איתכם? אחרי שנים מרובות שהחסרתי פעימה עקב העדרותי הבלתי מתקבלת על הדעת מהפורום שבתי מן הגולה לראות ולהיראות. אז מה חדש אצלי? ממממממממ צבא, קשה ואין חיי לילה נורמטיביים וזה מאוד עצוב אבל החל מהיום אני ביחידה חדשה וסודית בקריה (מי אמר מטכ"ל?) ונחמד לי פרטים בקרוב בכל אופן, הלכתי 900 דפים אחורה בערך, בשביל למצוא את כל השאלות של המשחק החביב שלכם (ולא! אני לא אמתין עד שתסיימו, אני מצטרף עכשיו!!!) ואלו תשובותיי, מהסוף להתחלה: 11. סקס בשירותים. בוצע. ואפילו לא פעם אחת. ואפילו לא במועדון אחד. מזעזע לחשוב 10. סקס במטוס. לא בוצע. אני באמת מצטער שלא טסתי באייר-פאג. 9. S & M. בוצע חלקית. היו כל מיני קשירות והכאבות, אבל ללא אינסטרומנטים מיוחדים. 8. פתיחת בתול. מבצע מיוחד רק היום! פותחים שני בתולים וזוכים לשכב גם עם סטרייט בפעם הראשונה בחייו הורודים. כל הקודם זוכה. אני זכיתי... 7. קטין... לא הוגן! אני כולה בן 19 ומחפש בינתיים מבוגרים יותר או בני גילי. לא מקבל... 6. שעווה. שלילי בזנ"ט. 5. כושי. מה אמרתם לגבי אתיופי? כזה עשיתי, כושי אסלי לא... 4. ג´קוזי. מקלחות משותפות, אמבטיה גדולה במיוחד ובריכה קטנה בחצר כן. ג´קוזי עדיין לא! 3. מין עם שני אנשים ויותר. כן. וזהו. 2. בחורה. לא. ועוד יותר זהו!!! ולא מצאתי את השאלה הראשונה (למעט ההודעה עם הכללים של המשחק) בכל אופן, אני הולך לישון כי הגיע הזמן סתם שתדעו, שבאמת התגעגעתי אליכם ואני מקווה לחזור לכתוב כאן על בסיס יותר רצוף. נשיקות וחיבוקים עמרי