ברוכים לפורום החדש...

• פותח הנושא sivlz
  • פורסם בתאריך

sivlz

New member
ברוכים לפורום החדש...

האם הסדרות "ד"ר קווין,רופאה במערב" ו"תיכון הלבבות השבורים" נחשבות לנוסטלגיות ? מה ידוע לכם עליהן ? ומה ידוע לכם על הסדרה "קרוב רחוק" ואופרת הסבון "כל ילדיי" ? תודה

SharoNofit

New member
"תיכון הלבבות השבורים" ../images/Emo14.gif

אחלה סדרה
צריך להוסיף לרשימת הנוסטלגיה!! ומזתומרת "מה ידוע לכם עליהן"....? מה אתה רוצה לדעת

sivlz

New member
תגובה...

אני רוצה לדעת הכל על הסדרה, מאחורי הקלעים שלה,שחקנים ושחקניות שהיו בה(כולל אורחים), ראיונות עם שחקני הסדרה מאז שהתחילה ועד שירדה ואפשר גם מעבר לזה...אפשר לשים אותם בפורום ? והאם יש די וי די מתורגמים לתיכון הלבבות השבורים ? והאם יהיה לסדרה הזו פורום בתפוז ומתי ? ואשמח מאוד לתשובות גם על שאר שאלותיי... וכל הכבוד על הפורום ! תודה

sivlz

New member
הקפצה...

אפשר בבקשה את תשובותיכם לשאלותיי ? תודה

SharoNofit

New member
אמממ.....

אני לא יודעת עליהם כ"כ הרבה כמו שרשמת...... תנסה לחפש מידע באינטרנט. לא כל השחקנים הופיעו בכל העונות זה בטוח, זה די השתנה מעונה לעונה ככה שיש כמה שחקנים הסדרה היא אוסטרלית וגם שחקניה אני הכי אהבתי את אניטה ודריק וראיין וצ'רלי בקיצור את העונה הזאת...... לפני ואחרי לא היה משו...... לא נראה לי שיש די וי די כמו שאין להרבה סדרות ישנות וטובות ולגבי פורום הסיכויים לפתוח על הסדרה קלושים במיוחד כשהיא לא משודרת -אם אתה רוצה אפשר לפתוח קומנה [-אני בטוח יהיה שם
] וזהו בערך...... כמו שאמרתי תנסה לעשות חיפוש באינטרנט אולי תמצא מענה לתשובתייך הנה קישור לפורום ישן של הסדרה בהייד פארק, הוא בטוח מאוד יעזור לך: http://hydepark.hevre.co.il/forum.asp?forum_id=6266 ומקווה שגם אני בכל זאת עזרתי לך קצת

sivlz

New member
עזרת לי קצת...

תודה לך..אבל את לא רוצה לפתוח קומונה ל"תיכון הלבבות השבורים" ? כי בפורום הזה בטח יש עוד מעריצי "תיכון הלבבות השבורים" או כאלו שאוהבים אותה,לא ? ואני אשמח להיכנס לקומונה,אם תהיה.. תודה

sivlz

New member
כן...

נכנסתי לקומונה הזו אבל היא לא מעודכנת כבר...כוונתי לקומונה פתוחה ומעודכנת של "תיכון הלבבות השבורים"...ואפשר בבקשה תשובות לשאר השאלות שרשומות בהודעתי המקורית ? תודה

M i k e s F a n

New member
כן, הן נחשבות../images/Emo127.gif

שכחנו אותן, כל הכבוד על הזיכרון
בסדרה ד"ר קווין- רופאה במערב" כיכבה השחקנית ג'יין סימור שהייתה רופאה חלוצה באמצע סוף המאה ה-19 בארצות הברית. "קרוב רחוק" זו אופרת סביון שהתחילה את שידוריה ב1988 ונמשכה 17 עונות עד 2003, ושודרה בעבר בערוץ 2. "כל ילדי" שודרה בערוץ ה-1 לדעתי וגם נקראת אופרת סבון, ושיחקה בה השחקנית שרה מישל גלר בעונות 1993- 1995.

למעלה