ברונכיאקטזיס

SUSU40

New member
ברונכיאקטזיס

לביתי בת ה 12 יש ברונכי' מגיל 9 , מטופלת באזניל , לאחרונה הוספתי תוספי מזון כגון פרוטק {אכינצאה פרופוליס סמבוק שחור }ויטמין C וחיידקים טובים , ברצוני לדעת האם חדרי מלח יכולים להועיל להוכן דיקור סיני אשמח לקבל עצות נוספות איך מתפטרים ממחלה זו ? מדה לכם מראש שוש

SUSU40

New member
בגיל 9

הייתה לה ליחה ממושכת עד שהיא פלטה ליחה המלווה בדם. פנינו מייד לעשות צילום ריאות ובדיקת ברונכוסקופיה, איבחן אצלה הרופא ברונכיאקטזיס. כיום היא ממשיכה עם השיעול המלווה בליחה . החמרה במצבה בדר"כ מגיעה כשהיא מלווה בחום , ונזקקת לטיפול אנטיביוטיקה לי נראה, כי המחלה נגרמה עקב חוסר הטיפול בדלקת הריאות בה לקתה בילדותה (גיל 9) (באותה התקופה היה לך חום שלא גבוה מ-38, ולכן לא איבחנו מצב יוצא דופן לטיפול בה)

השאלה הקודמת

אני חוזרת לשאלה המקור אפשר להשיג אותה תוצאה כמו חדרי חלח באמצעות אהנלציה עם מע מלח המטרה הינה לכיייח זה משיג אותה תוצאה = חבל על ההוצאה הכספית הגבוה

SUSU40

New member
ברונכיקטזיס

,תודה על התגובה , מה ההתמחות של דר' בן דור, איך אפשר להפתר מזה? האם יש עוד המלצות לחיזוק המערכת החיסונית מלבד פרוטק , סמבוקול , שמאד אהבתי רק שמעדיפה להחליף מידי פעם כדי לא להרגיל את הגוף לתוסף הנ"ל על מנת שההשפעה תהיה טובה יותר , נשאלתי בעבר על רקע מה הילדה חולה לדר ליזי פיירמן - איני יכולה להצביע כיצד זה קרה , ידוע לי שלפני גילוי הברונ' הילדה התלוננה על כאבי ראש מידי פעם , וכן חוםשל 37 מעלות זמן ממושך , לא עשיתי עם זה דבר , מבחינתי עד 38 מעלות חום לא עושים דבר , וחשבתי שתלונות של כאבי הראש הם תרוצים שלא לבצע מטלות . שיעולים היו בהמשך ליחה מידי פעם , הייתי בביקורים במרפאה כשראיתי שזה נמשך , אךהרופא אמר שאין כלום , רק לאחר כיוח דם נשלחנו לצילום ריאות וניראו המימצאים . תודה על התגובות שוש

למעלה