ברוציה קל - האם מישהו שמע??

new1born

New member
ברוציה קל - האם מישהו שמע??

האם מישהו מכם שמע על הכמוסה ברוציה קל שהמשווקים שלה טוענים כי היא מפחיתה 25% מהשומנים והפחמימות של כל ארוחה שאוכלים , אם צורכים 2 טבליות. האם מישהן השתמש ואם כן מה היו התוצאות???

ברוציה קלי קלות

מצטערת מלבד העובדה שאלה הן כמוסות העוזרות? בתהליך ההרזיה , לא מכירה ואין לי ניסיון, תמיד אפשר לשאול את היצרן בעיקר לגביי מינונים, לא נראה לי שבמידה והצריכה תוכפל כך גם תוכפל שריפת השומנים והפחמימות...

אלי ו.

New member
נכנסתי לאתר שלהם

הם טוענים שיש להם מחקרים אבל לא נותנים את שמות המחקרים. הם גם אומרים שמדובר במוצר לשמירה ולא לירידה במשקל. הבנתי שאחד המרכיבים העיקריים הוא ציטוסן שכבר נבדק מחקרית והוכח כלא יעיל להרזיה. על פניו נשמע כמו עוד "גלולת פלא" שלא עובדת. תכלס' כיום אין אף תוסף תזונה חוקי, להרזיה שבאמת עובד.

נצל''ש

אם ניקח תוסף תזונה שמתיימר לגרום לניוד חומצות שומן שמצאו שהוא באמת עובד,האם הוא ישתמש יותר בחומצות שומן בשביל אנרגיה מאשר במאגרי הגליקוגן ובשריר בשביל האנרגיה היומיומית?(בלי קשר להרזיה)

אלי ו.

New member
יכול להיות שכן

למשל קפאין נמצא בשימוש ע"י ספורטאי סבולת מכיון שהם מעוניינים לחסוך בפחממות ולא "להתקל בקיר" של חוסר הפחממות. כמובן שאין לזה קשר להרזיה.

עוד שאלה שאני מצטער אם היא נשמעת

מוזרה. אם אנחנו מכניסים לגוף שלנו 9 קלוריות שאנחנו אוכלים שומן אנחנו גם שורפים יותר קלוריות שהגוף משתמש בשומן בתור אנרגיה בניגוד לשימוש בפחמימות שאנחנו מקבלים מהם רק 4 קלוריות?(זה מה שההיגיון אומר אבל זה בטח קשור לפירוק החומצות שומן)

אלי ו.

New member
האם אתה מדבר על האנרגיה שהגוף

מוציא ב"תרגום" השומן לפחממות? נדמה לי שקוראים להוצאה הקלורית הזו TEF וה TEF של שומן אינו גבוה יותר משל פחממות אבל אני כותב את זה בשליפה ולא בדקתי. בכל מקרה, היחס אינו יחס של 9 ל 4 כך שמומלץ בספירה הקלורית לספור קלוריות ולא להביל בין מקורות הקלוריות. (בלי קשר כמובן להרכבת תפריט מאוזן)

למעלה