ברוקולי טרי חוץ מאנטי פסטי מה עוד אפשר להכין כתוספת?

michalgad1

New member
מה זה אטריות סובה?

יש לך אולי תמונה של זה? לא בטוחה שראיתי כאן ועוד כשר..
 

michalgad1

New member
נראה נהדר! הזכרת לי מתכון מצוין שהביאה פעם saritrit לשם

תוספת של ירקות ירוקים מוקפצים לקוסקוס .
 

michalgad1

New member
ברוקולי טרי חוץ מאנטי פסטי מה עוד אפשר להכין כתוספת?

לא רוצה פשטידה ולא סלט עם חומץ. יש עוד סלט או תבשיל מעניין?
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
ברוקולי ביין לבן של לאה ס

כיכב אצל הורי -מעלף ביותר!

ברוקולי ביין לבן
1/4 כוס שמן זית
1 כפית שום קצוץ דק
פרחי ברוקולי קפוא או טרי (אם טרי, חולטים כמה דקות לריכוך אל-דנטה) (כ-1 קילו)
11/2 כוסות יין לבן או מרק
1/2 כפית מלח
פלפל שחור טחון טרי

מחממים את השמן, מוסיפים את השום ואח"כ את הברוקולי. מוסיפים את היין, המלח,וקצת פלפל ומבשלים לאט במשך כ-5 דקות. בוחשים מידי פעם. מכסים את המחבת ומבשלים לאט עוד כ-15 דקות, או עד שהברוקולי מתרכך.

מקור: Time Life
 

ביזול

New member
ברוקולי מוקפץ זה טעים

אפשר בפשטות - בשמן זית, יחד עם כמה שיני שום פרוסות
אפשר להוסיף גם מעט ג'ינג'ר טרי מגורר, ולהוסיף כף סויה דקה לפני הסיום.
 

חנהפ

Active member
בזמן האחרון מטעמי עצלות

אני משפריצה שמן, מלח,אבקת שום או אבקת מרק בצל של פסח ואופה את הברוקולי שעברו הפשרה ובישול קצרצר במיקרו

כשבא לי לרחוץ קערה אני מערבבת בה 3 כפות מיונז, כפית חרדל, אבקת מרק בצל, 1/4 כוס מים, מלח- אם צריך, מפזרת על פרחי הברוקולי ולתנור לחצי שעה

ואם ממש משעמם לי אז גראטן
 
למעלה