ברוקולי טרי מול קפוא

jen711

New member
ברוקולי טרי מול קפוא

היה פה ממש לא מזמן מתכון למרק ברוקולי פשוט ומהיר נורא(סליחה על הסניליות, לא זוכרת מי פירסם).
בכל מקרה, חשבתי לעשות עם ברוקולי טרי.
במה שונה הטיפול/בישול?
ניסיון ראשון לבלנדר הידני החדש
 

חנהפ

Active member
ההכנה של הברוקולי -שטיפה הגונה

השריה במים עם חומץ או מלח (כדי לא לבשל ברוקולי עם חרקים)
הבישול יהיה ארוך יותר
 

jen711

New member
תודה, את יכולה לתת לי הערכה של בערך כמה זמן בישול זה יהיה?

אני אחתוך את זה לחתיכות לא גדולות ואבשל בתוך מים.
עוד שאלה: יש חלק שצריך להוריד? הבנתי שאוכלים גם את הגבעול.
 

TCHM

New member
ניתן להשתמש גם בגבעולים...

תסירי מעט את הקליפה שלהם וחתכי ל-2 ס"מ.
תתחילי לבשל את הגבעולים לפני הוספת פרחי הברוקולי
כשהם מתרככים תוסיפים את הפרחים ובשלי עוד 5-7 דקות
בלבד.
 
למעלה