ברוקר אופציות בינאריות

Scott Evil

New member
ברוקר אופציות בינאריות

לאחר מעקב ולימוד אינטנסיביים הגעתי למסקנה שיש לי אסטרטגיה מוצלחת לסחור באופציות בינאריות ואני מחפש ברוקר.
מכיוון שאני מכיר את התחום היטב יש לי 4 תנאי סף עבור הברוקר איתו אני מוכן לעבוד:
1. חברה רגולטיבית.
2. חברה לא ישראלית.
3. גם לא חברה לכאורה לא ישראלית אבל בבעלות פושע מהסגנון של טדי שגיא ומתופעלת ע"י ילדי עגלות בני 22 שמציגים את עצמחם כ"מומחי שוק" עם אנגלית עקומה ושמות בריטיים מגוחכים.
4. ביטחון של 100% שכל דולר שאני מפקיד ומרוויח יהיה דולר אותו אני אוכל למשוך בהמשך.

שמתי עין על NADEX האמריקאית אך התאכזבתי לגלות שכל האופציות הן בטווחי זמן קבועים ולא ניתן לסחור באופציות 5 דקות מעכשיו או 15 דקות מעכשיו ולכן זה ירד מהפרק.

יש חיה כזאת ? ברוקר שיענה על 4 התנאים ? אם כן אני אשמח לשמוע !!

enker

New member
לפי מה שידוע לי אופציות בינאריות זה שם של משחק פוקר

Scott Evil

New member
אופציות בינאריות זאת עוד שיטה לקחת כיוון בשוק

איך זה שונה מפורקס או ספקולציה באופציות מעו"ף ובמניות ? (בניגוד להשקעה במניות לטווח של עשרות שנים).
במהות זה מכשיר פיננסי שיש לו יתרונות וחסרונות, כמו כל מכשיר פיננסי, שניתן לסחור איתו באסטרטגיות שמנצלות את היתרונות (הפסד ידוע מראש, פוטנציאל רווח גדול גם בפער של חצי פיפ ממחיר הקנייה למחיר סגירת הפוזיציה).
הבעיה היא לא באופציה הבינארית אלא שכל הברוקרים הם אסופה של נוכלים רמאים וגנבים שבמדינה מתוקנת כמו ארה"ב כבר מזמן היו מאוחרי סורג ובריח. בפורקס עוד יש כמה ברוקרים ספורים שהם אמינים ומסודרים בערך ברמה של בית השקעות מוסדי. באופציות בינאריות למרבה האבסורד אין אפילו צדיק בסדום. הכל באקט שופ אחד גדול.

enker

New member
יש כמה וכמה הבדלים מהותיים

1. למיטב ידיעתי אין מכשיר פיננסי אמיתי שנקרא אופציות בינאריות- זה משחק נגד הבית-הברוקר, אין להם אפשרות להתכסות גם אם ירצו. אתה מצפה שיתנו לך להרוויח?
2. הסיכוי לרעתך כי אתה מפסיד 100% ומרוויח 80%, כך שלאורך זמן אתה תפסיד. בפורקס אתה משלם רק הספרד.
3. עצם הדבר שאתה מהמר על יעלה ירד בטווחי זמן קצרים, הופכת את זה להימור- קשה עד בלתי אפשרי לפתח אסטרטגיה כזו, בפורקס הרבה יותר סביר למצוא אסטרטגיה עם סטופ ופרופיט מוגדרים שלא מוגבלים לטווח זמן.
&nbsp
קשה לי להאמין שיש לך אסטרטגיה שתעבוד רק בבינארי ולא תוכל לתרגם את זה לרווח בפורקס

Scott Evil

New member
אז ככה

1. אמנם אין מכשיר פיננסי אמיתי אבל בפועל החברה אמורה לדעת בדיוק מה הדלתא שלה בכל נכס בכל זמן נתון ולהתכסות. בצורה כזאת החברה תרוויח את הפער בין מה שהיא משלמת, נניח 80%, להפסד של 100%. בפועל זה לא באמת קורה אפילו שהחברות האלה מציגות את עצמן יעני "רגולטיביות". CYSEC זאת בדיחה עצובה. אם הייתי בריטי צרפתי או אוסטרלי שנפל קורבן לחברה שלכאורה מתהדרת ברגולציה מסועפת לאיחוד האירופי הייתי מארגן את האמא של כל התביעות הייצוגיות נגד הממשלה ומשרד האוצר. לדעתי כמה מאות מיליוני דולרים מכל העולם כבר טבעו בביצת הפורקס/ביינארי הישראלית.
כן, אני מצפה שיעבדו כמו בני אדם וייתנו לי להרוויח. אני מצפה שהחוק יגן עליי באופציות בינאריות כפי שמיטיב להגן עליי מול הבנק וחברת הביטוח.
2. נכון שמרוויחים 80% ומפסידים 100%. לכן במקום לזכות 50.1% מהפעמים צריך לזכות 55.56% מהפעמים. זה ממש לא בלתי אפשרי.
3. גם לנתח דוחות של חברות ולהניח שהמניה נסחרת מעל או מתחת לשווי ההוגן זה הימור. אף אחד לא יכול לדעת מה יהיה המחיר של המניה בעוד 10 שנים בדיוק כפי שאף אחד לא יכול לדעת מה יהיה עם ה EURUSD עוד 10 דקות. הכל עניין של הסתברות וניהול סיכונים.

אי אפשר לתרגם את זה לפורקס. נניח השער של ה EURUSD הוא 1.1. אם לקחתי אופצייה בניארית ב 100$ ל 10 דקות ובפקיעה השער היה 1.10001 הרווחתי 80$. אם הייתי פותח את הפוזיציה בפורקס עם 100$ לא הייתי מרוויח אפילו סנט.
אמנם אין לי ברירה ואני חושב איך לסנטז את זה עם פורקס. עם כמה שורות MQL אפשר בקלות לכתוב פרוצדורה שפותחת אופציה עם טייקפרופיט וסטופלוס באותו מרחק שתפקע אחרי כמה דקות שאני קובע. אבל זה עדיין לא בדיוק אופציה בינארית וזה ישנה את כל האסטרטגיה שלי.

enker

New member
לא הבנתי

איך בדיוק אתה רוצה שהחברה תתכסה
ואם לחברה יש אפשרות, אז למה לך אין אפשרות לעשות מה שהחברה עושה
נניח שעכשיו החברה חשופה להימור של מליון דולר שבעוד חמש דקות השער יהיה גבוה מהשער הנוכחי
כיצד בדיוק החברה יכולה להתגונן מפני עליה של פיפס אחד במחיר בטווח של 5 דקות
&nbsp
התכוונתי שבמסחר במטח אתה יכול לפתח אסטרטגיה עם סבירות שיפגע המחיר בנקודה מסויימת לפני נקודה אחרת
כשאתה מדבר על אסטרטגיה שהמחיר יהיה גבוה בפיפס אחד בעוד 5 דקות,
זה נשמע לי הרבה יותר קשה, זה אמור להיות די רנדומלי בגלל התנודתיות
אולי אני טועה

tomastapuz

New member
למה רנדומלי?

אם המחיר יעלה בשעה האחרונה ב50 פיפס, יש סבירות גדולה שבכל חתך של 5 דקות יהיה יותר פוזיציות שיסגרו מעל מאשר מתחת.

למעלה