ברוקר היא עבודה יותר חשובה ממה שחושבים. הרבה פעמים יש הרבה זלזול כלפי ברוקרים (סוחרי מניות) כי חושבים ואומרים שלא בצדק שאלו אנשים שלא מייצרים כלום

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
ושלא יוצרים שום ערך נוסף בעבודתם, אבל זה פשוט לא נכון. אומרים שהם לא באמת עושים שום דבר חוץ מלהזיז כסף ממקום למקום, אבל מה שאנשים לא מבינים, זה שזה בדיוק הערך שהם יוצרים, כי גם בהזזת כסף ממקום למקום, יש ערך.

בעולם יש אנשים שצריכים כסף בשביל כל מיני דברים, ויש אנשים שרוצים לתת כסף לכל מיני דברים.

מי שצריכים את הכסף, צריכים את הכסף הזה בשביל כל הרעיונות שלהם והמיזמים שלהם והצרכים שלהם ומה לא, כדי להביא תועלת נוספת לעולם באמצעות הכסף הזה, מה שעל הדרך יביא כסף נוסף גם אליהם עצמם, וזה בסדר.

ומי שנותנים את הכסף, נותנים אותו בשביל להרוויח באמצעות הנתינה שלו, עוד כסף לעצמם בשלב מאוחר יותר, וזה קצת יותר אנוכי אבל גם זה בסדר, ובזמן שהכסף הזה לא נמצא בידיים שלהם, הוא נמצא בידיים של אלו שצריכים את הכסף, שמשתמשים בו בשביל כל מה שבדיוק אמרנו.

התפקיד של הברוקרים, הוא למצוא את צורכי הכסף, את נותני הכסף, לקשר ביניהם, ולהעביר את הכסף מאנשים לאנשים בצורה שתוביל לצמיחה כלכלית ותקדם את המשק, ולהיות ברוקר זאת עבודה שעושה את הדבר הזה, כלומר מובילה לצמיחה כלכלית ומקדמת את המשק, לא פחות מכל עבודה אחרת, ואפילו יותר.

ברוקרים הם בסדר גמור.

תעזבו אותם בשקט.

תודה רבה לכולם,

אני הייתי מאור פז,

הגאון הפיננסי הגדול ביותר בכל הזמנים.

אם כי אני יותר גאה בעצם היותי הגאון הגדול ביותר בהיסטוריה של מדע הפסיכולוגיה ועוד כל מיני תחומים ומדעים שאני הגאון הגדול ביותר בהיסטוריה שלהם מאשר מה שאני גאה בעצם היותי הגאון הגדול ביותר בהיסטוריה של הפיננסים אבל לא חשוב...

wwnnmf7r.png

למעלה