ברוק לסנר להיכל התהילה של ה UFC

AmitNHB

New member
ברוק לסנר להיכל התהילה של ה UFC

בעקבות כתבה מג'אנקי - האם לדעתכם ראוי ברוק לסנר להיכנס להיכל התהילה של ה UFC

עד כה, נכנסו להיכל התהילה של ה UFC האנשים הבאים:
קן שמרוק
רויס גרייסי
דן סברן
רנדי קוטור
מארק קולמן
צ'אק לידל
מאט היוז
טיטו אורטיז
צ'ארלס "מאסק" לואיס.

בעד:
אלוף ה UFC במשקל כבד אשר ניצח את האלוף הקודם רנדי קוטור, שחזר מסכסוך חוזי, כאשר בינתיים הוכתר אלוף זמני, פרנק מיר, אותו ניצח ברוק לסנר ע"מ לאחר את התואר במשקל עבד ואף הגן על התואר מול שיין קארווין והיה מדורג בשל כך, מס' 1 בעולם במשקל. ברוק הפסיד את התואר בקרב ההגנה השני שלו לקיין ולסקז ואז הפסיד בקרב האחרון שלו לאליסטאיר אוברים, אך בקריירה הקצרה שלו, היא ל UFC תהילה רבה, כאשר מס' הקניות הממוצע שלו לקרב עומד רק כמה עשרות אלפים בודדים short off מיליון קניות

נגד:
אף אחד מעולם לא קיבל קרב אליפות לאחר 3 קרבות בלבד ומאזן של 2-1 חוץ מברוק. מאזנו הכללי ב MMA עומד על 5-3, פחות מ 10 קרבות ורק ~63 אחוזי הצלחה, אפילו פחות מרנדי קוטור.

טוב, למען הדיוק, אחזי ההצלחה של רנדי הם 63.33 אחוז ושל ברוק 62.5 אחוז, ובדומה ואפילו יותר מרנדי, ברוק מעולם לא נלחם בלוחם מחוץ לטופ (חוץ מהקרב הראשון), ואם יש מקום בהיכל לצ'ארלס mask, שעם כל הכבוד לכך שהיה ספונסר ללוחמים בימים בהם לא היה בספורט כסף, אם כל מי שהשקיע כסף ב MMA ולא בהכרח החזיר את ההשקעה, יכנס להיכל התהילה, זה יהיה היכל תהילה מאוד גדול...

לפני שברוק נכנס, אני רוצה לראות את ההיכל הופך להיכל התהילה של MMA ולראות את הבאים בפנים:

ריקסון גרייסי
קאזושי סאקורבה
פרנק שמרוק
אנטוניו נוגרה
ונדרליי סילבה
פידור אמליאננקו
בי. ג'יי. פן

דעתכם בעניין

זקס11

New member
עמית, חשוב להדגיש שמדובר ב HOF של ה UFC

ה UFC הוא ארגון עסקי, ואין לו שום כוונה להנציח לוחמים שהצליחו בזירות אחרות.
לכן אל תצפה לראות שם את סקורבה או פידור. גם לוחמים כמ קרוקופ או ונדרלי סילבה, שלא הצליחו ב UFC, לא יכנסו לכזה היכל תהילה.

לדעתי, המקרה של ברוק מעיד על הבעייתיות של הספורט, כי מדובר בלוחם שהפופולריות שלו מאד השפיעה על הקרבות שהוא קיבל. אם מסתכלים על הקרבות שלו בלבד, אין ספק שיש לוחמים שנמצאים לפניו בתור. אבל אם מוספים את תרומתו להכנסות החברה, הוא ללא ספק ממוקם גבוה. ואז אולי זה המקום לשאול אם התרומה הכספית של הלוחם היא בכלל פקטור. לדעתי התשובה היא לא.

AmitNHB

New member
כן, ברור שיש הבדל בין הרצוי למצוי. אבל צריך

לזכור ש ZUFFA קנו את PRIDE ושהם רואים בעצמם שקילות ל MMA אז מי יודע, אולי, יום אחד...

זקס11

New member
אני חולק עליך

הם לא קנו את פרייד, אלא את השאריות של פרייד, כאשר היום להם שתי מטרות:
1. שימוש בסרטוני פרייד לפרומואים.
2. קבלת החוזים של הלוחמים, כאשר הלוחם הכי מבוקש היה פידור.

ה UFC לעולם לא יכירו בלוחמי פרייד באופן עצמאי, ובטח לא בלוחמים שלא הסכימו לחתום איתם חוזה. ובכלל, דיינה מתייחס בצורה מאד מזלזלת לגבי פרייד. כאשר יוצא מהכלל היחידי הוא כאשר צריך להסביר למה לוחם כמו שוגון ראוי לטייטל שוט.

AmitNHB

New member
איננו חלוקים בדעותיני. לא אמרתי שאני מאמין

שזה יקרה אבל אפשר לקוות. אולי בעוד כמה שנים דיינה יתרכך קצת, אולי בעוד כמה שנים ה UFC יהפוך להיות יותר מידי מיין סטרימי ואז כבר לא תיהיה לא ברירה... מי יודע
ובסה"ך ציינתי את מה שאני רוצה לראות.

זקס11

New member
אם ככה, פאק את ה HOF

אני רוצה לראות ארועים ראויים. אני רוצה לראות קרבות אליפות בין מתמודדים ראויים, ולא ליצנים שחזקים רק בטראש-טוק.
אני רוצה לראות בניה של מתמודדים, ויצירת "פס ייצור" של לפחות שני קרבות אליפות בשנה לאלוף.

לצערי, אני רק רואה איך כמעת כל המחלקות מתקדמות בצורה קטסטרופלית, ואז מוציאים איזה פריק שואו על תקן קרב אליפות.

fatnoam

Active member
לדעתי לא מגיע

אני מבין את רצון ה-UFC להודות לברוק על הקופה הענקית שהם גרפו על גבו, אבל בסופו של יום ברוק לא היה אלוף דומיננטי, בניגוד לחלק מהשמות שם.

כמו כן, חלק מהשמות שם לא היו לוחמים גדולים, די מזכיר את הדינוזאורים שנמצאים ב-HOF של ה-NBA, שחלקם לא שייכים לשם, אבל ברוק הוא NEW AGE, ובימינו צריך להיות לוחם שלם ודומיננטי בשביל להיכנס להיכל, כמו GSP או סילבה.

למעלה