ברור לכם שכל מי שראה את הכתבה יכנס לכאן היום?

yoniqq1

New member
ברור לכם שכל מי שראה את הכתבה יכנס לכאן היום?

חח איזה כתבה דפקו על המשחק הזה וואלה עכשיו כולם יכנסו תכלס מישהו מהפורום הזה שמשחק במשחק באמת הצליח להרוויח כסף או שהכל חרטה ורק אחרי 300 שנה של השקעה ואנגלית ברמה סופר גבוהה אפשר לקחת משהו? בקיצור תספרו לנו קצת על המשחק ככה שנידע אם יש בשביל מה לשחק

בטח שהצליחו להרוויח כסף!

ותתפלא, זה ממש לא לקח 300 שנה!
כן, כדי להרוויח כסף באמת צריך לדעת אנגלית. אבל גם אם תדבר בשגיאות זה לא יהיה נורא. בסקנד לייף מבינים שיש שם רשומים מכל העולם, ולא עושים עיניין גדול מאנשים שמדברים עם טעויות. אתה מוזמן להסתכל במאמרים ובטאגליינס של הפורום. ובכלל לקרוא באתר שלהם על סקנד לייף (קישור לאתר בצד שמאל של הפורום)

yoniqq1

New member
כן אבל השאלה היא אם אני לא משקיע כסף

ואני משחק בחשבון חינמי רגיל אני יכול גם להרוויח או שחייב להשקיע כדי להרוויח ובאיזה סכומים מדובר בכלל?

סכומים

דולר אמריקני משתווה ל250 לינדן דולר. אז תעשה את החשבון אם כדאי לך. חשבון פרימיום חודשי עולה 9.95$ חשבון פרימיום לרבעון עולה 22.50$ חשבון פרימיום שנתי עולה 72.00$ ואתה לא חייב חשבון פרימיום כדי להמיר את הלינדן דולרס שלך לדולרים אמריקנים.

אושRתי

New member
כמעט כל עם ישראל נכנס לכאן../images/Emo13.gif

אתם מוזמנים להמשיך להיכנס, רק שרשרו שאת שאלותיכם למקום המתאים את השאלות שלכם ויהיה בסדר! אתם גם מוזמנים להשאר. ולותיקים אתם מוזמנים לעזור גם! ולגבי מה זה סקנד לייף - אתם יכולים לראות בהודעת מנהל, חוץ מזה אני חושבת שערוץ 2 עשו כתבה מספיק ברורה על מה זה. ומשחקים בשביל הכיף
שבוע טוב לכם.

למעלה