ברור רמת גלוטן במוצרים
(אני אלרגית לא צליאקית כותבת פה בתקווה שלמישהו יש מידע שאין לי-מקווה שזה בסדר).
אז ככה:
יש לי אלרגיה קצת מסובכת אבל הדבר שאני מגיבה אליו הכי גרוע זה חיטה- כבר היה אירוע עם איבוד הכרה והיה אירוע של נפילת לחץ דם. ב-5PPM אני בסדר .הרף שלי הוא בין 7ל 10PPM גילתי את זה בדרך הקשה הייתה לי תגובה לבמבה של יצרן מסוים הם היו מאוד נחמדים בטלפון ,אבל אין יותר במבה. כמה ימים אחרי זה נפסל גם השוקולוד שהייתי רגילה לאכול(מתברר שהמפעל מייצר מצות לקראת הפסח -כן החלקים הקטנים שנדדו לשם הספיקו לגמרי הייתי באמצע טיול על הר בשום מקום ולא יכולתי לנשום לא כיף בכלל..).
הבנתי שעד 20PPM אין חובה לסמן שאריות של דגניים במוצרים. רוב החברות מוסרות את המידע בטלפון בלי בעיה -אבל זה עדיין גורם לזה שאני לא יכולה לקנות כלום כי למעשה הכל עלול להכיל כי המוצרים פשוט לא מסומנים. האם מישהו מכיר פתרון יותר יעיל ? אולי גורם מטפל כלשהו שמרכז את המידע ?
תודה.
(אני אלרגית לא צליאקית כותבת פה בתקווה שלמישהו יש מידע שאין לי-מקווה שזה בסדר).
אז ככה:
יש לי אלרגיה קצת מסובכת אבל הדבר שאני מגיבה אליו הכי גרוע זה חיטה- כבר היה אירוע עם איבוד הכרה והיה אירוע של נפילת לחץ דם. ב-5PPM אני בסדר .הרף שלי הוא בין 7ל 10PPM גילתי את זה בדרך הקשה הייתה לי תגובה לבמבה של יצרן מסוים הם היו מאוד נחמדים בטלפון ,אבל אין יותר במבה. כמה ימים אחרי זה נפסל גם השוקולוד שהייתי רגילה לאכול(מתברר שהמפעל מייצר מצות לקראת הפסח -כן החלקים הקטנים שנדדו לשם הספיקו לגמרי הייתי באמצע טיול על הר בשום מקום ולא יכולתי לנשום לא כיף בכלל..).
הבנתי שעד 20PPM אין חובה לסמן שאריות של דגניים במוצרים. רוב החברות מוסרות את המידע בטלפון בלי בעיה -אבל זה עדיין גורם לזה שאני לא יכולה לקנות כלום כי למעשה הכל עלול להכיל כי המוצרים פשוט לא מסומנים. האם מישהו מכיר פתרון יותר יעיל ? אולי גורם מטפל כלשהו שמרכז את המידע ?
תודה.