ברזיל חברים

benny afro

New member
ברזיל חברים ../images/Emo13.gif

עבדכם הנאמן טס לברזיל מחר בבוקר... חודש שלם אני לא יהיה פה בפורום! אז תעשו חיים! והרבה! ותשמרו על הפורום הזה שאני יחזור אני רוצה לראות 4524524625 אנשים ו 234502834082 דפים פעילים :) ביי אנשים!

Escova

New member
בנצ'י !!!! שלא תשתה לי שמה חשיש !!!

יאללה בני, תהנה, תראה עולם, תלמד דבר אחד או 2 חדשים על הקפוארה, תביא דברים מהדיוטי פרי, וגם משמה (שמתי שבאהיה זול רצח...) ואם תראה 2 כושים ענקים מתקרבים עלייך, והם לא מחייכים, זה אומר שזה זמן לפליקפלק לחצי בורג לבריחה על החיים שלך... סתם... תהנה... מחכים לך פה...

Escova

New member

יאללה בני, תהנה, תראה עולם, תלמד דבר אחד או 2 חדשים על הקפוארה, תביא דברים מהדיוטי פרי, וגם משמה (שמתי שבאהיה זול רצח...) ואם תראה 2 כושים ענקים מתקרבים עלייך, והם לא מחייכים, זה אומר שזה זמן לפליקפלק לחצי בורג לבריחה על החיים שלך... סתם... תהנה... מחכים לך פה...

Escova

New member

DORA16

New member
כיף לך...

גם אני רוצה לבוא!!!!!!!!!!! זה לא פאר!!!!!!!!!! תהנה בברזיל... ואל תשכח לקנות טונה של דברים...שם מכנסי הקפוארה בטח עולים רק 20 שקל או משהו כזה... איזה שווה זה...למה אני לא יכולה לטוס לחו"ל?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! שיהיה לך הרבה כיף...שתפגוש קפואריסטים (מסור ד"ש לבונזאי וקיבי...)...

jennie 00

New member
וווווואי כיף לך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

HAVE FUNNNNNNNNNN

Ze Colmeia

New member
בניייייייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תהנה גבבבבבר
תמסור ד"ש מחוגג לכל החברה מב"ש... תצלם המון תמונות מאליפות העולם והסדנאות
והכי חשוב תמיד תדע שבברזיל מרטלו=אתה יוצא מהרודה על אלונקה
(משהו שקשה לישראלים לתפוס...) אבל חוץ מזה רק תהנה שמה

Forrozeira

New member
בנציק

מותק, תשמור על עצמך בשם אמא וד"ש לציפורים האהובות עליי :) ובבקשה אל תהיה טמבל ותשתדל שלא יפלט לך הסוד!!!!1 ומר יוגי בר- מה אתה יודע על ברזיל? היית שם? מאיפה שמעת את שטות המחטאלו??

למעלה