ברזיל

S h a l g o n

New member
ברזיל

ב-28 אני נוחת בסאו-פאולו. משם לאיליה גרנדה אח"כ לריו, ובהמשך לאיטה קרה, מורו דה-סאו פאולו ובסוף לסלבדור. כרגע התכנון הוא להגיע לסלבדור לקרנבל (כמה ימים לפני) ב-9.2. ע"מ לתכנן טוב יותר את משך הזמן בכל עיר, יודעים כמה זמן זה נסיעה ממקום למקום בין אותם ערים שציינתי? תודה. אם תוכלו להמליץ על דברים נוספים אני אשמח - כמו איפה לישון, איפה להיות וכו'..

Mor167

New member
אמממ

סאו פאולו אליה גראדה- 2 וחצי בערך(פחות או יותר)- אליה גראדה-ריו 3 וחצי עד 4 שעות נסיעה. מורו-סלבדור- מעבורת...לא זוכרת כמה זמן...:\

S h a l g o n

New member
מוסיף כמה שאלות...

**איך אני מגיע לאיליה גראנדה מסאו פאולו בזמן כדי לתפוס את המעבורת של 13:30 (הנחיתה ב28.1 בערב)? שמעתי שיש אפשרות להקיף את האי ברגל. מומלץ? כמה זמן זה יכול להימשך? אשמח גם לשמוע על אטרקציות שיש באי. **לגבי ימי שבת בברזיל, איך זה עובד אצלם? יש תחבורה? יש אזורים שסגורים? **ניסיתי לחפש בברזיל מקומות שבהם ניתן לעשות צניחה, באנג'י וראפטינג. לא מצאתי משהו.. או שלא חיפשתי כמו שצריך. בכל מקרה, המסלול של הטיול הוא לאורך הרצועת החוף המתחילה מאיליה גראנדה צפונה. איפה ניתן לבצע אותם? איטה קרה - מצאתי מידע ממש דל ברשת. תוכלו לתת יותר מידע לגבי מקומות לינה, מקומות אטרקטיביים (חיי לילה, אטרקציות ביום וכו'). תודות! =]

MANGABA

New member
המלצה על קרנבל "קטן" ומיוחד

בהתאם למסלול שלך מדרום לצפון, הייתי מתכננת הגעה לקרנבל באולינדה ורסיפה- צפונית לסלבאדור. רסיפה ואולינדה במזרח, הן חגיגה שדומה לפורים שלנו - אנשים מתחפשים, צועדים ברחוב הראשי, המוסיקה הקצבית נקראת פרבו FREVO והתחושה היא הרבה יותר משפחתית ובטוחה מאשר בסלבדור. ביליתי שם שבוע חוויתי ומומלץ מאוד.

למעלה