ברזיל

דניאל275

New member
ברזיל

שלום, בעוד כשבועיים אני טס לברזיל לשלושה שבועות לירח דבש. 1. איך אני מגיע מריו לאיליה גרנדה הכי מהר, הכי זול והכי קל? 2. אם אפשר שמות של חברות תעופה שטסות בתוך ברזיל? 3. מקומות לינה בריו ובסלבדור- לא יקרים מדי, ממוקמים טוב ובאיכות טובה? 4. מה טווח מחירי הלינה כשהנמוך ביותר הוא מחיר למוצ'ילר ברמה סבירה...? תודה.

ברזיל

1. אני עשיתי את הדרך ההפוכה, מאיליה גרנדה לריו והייתה חברה כזו שגם לוקחת אותך בסירה אישית (ולא במעבורת הגדולה והאיטית) מהאי לנמל ומשם במונית ישר עד ההוסטל (במקום אוטובוס לתחנה מרכזית ומשם להוסטל. לא זוכרת ממש איך קראו להם אבל אני משערת שתוכל למצוא מידע עליהם בהוסטל של HI. אולי גם בהוסטלים אחרים- יש עלונים על כל מיני כאלה.. 2. סורי- לא ממש זוכרת אבל נכנסתי לסוכנות ביו והבחור בדק שם מה הכי זול ליעד שרציתי, 3. ישנתי בהוסטל "the girl from ipanema" שהיה סביר אבל קצת מלוכלך.. היו שם גם חדרים זוגיים. ללינה בחדר משותף במיטת 3 קומות שילמתי בסביבות 30 ריאל. אבל צריך לזכור שזה בשכונה היחסית עשירה בעיר, סוג של רמת אביב, בטוח יותר אבל יקר יותר. לפי מה ששמעתי גם ההוסטל של hi בקופהקבנה הוא טוב. ממליצה לקרוא ביקורות באתר הוסטלוורלד אולי יהיה משהו שיותר יתאים לכם. כמובן לשים לב לא להסתובב עם מצלמה יותר מדיי ולהשאיר את כל המסמכים החשובים בלוקר בהוסטל. עדיף לא להסתובב בכלל עם תיק אלא עם כמה שטרות ועותק מהדרכון בכיס וכמובן להשאיר כמה שטרות לתת לשודד אם תיתקלו בו. תעשו חיים :)

למעלה