ברזל למדרגות

tberger

New member
ברזל למדרגות

באיזה ברזל מומלץ להשתמש לבניית מדרגות? כמה מ"מ? השיפוצניק המליץ על 12 האם נכון?

לא הבנתי

המדרגות ממתכת בעובי 12 מ"מ (לא הגיוני) או שהמדרגות מבטון והזיון ברזל 12 מ"מ (הגיוני מאוד)

tberger

New member
מדרגות יציקת בטון

שני גרמי מדרגות 7 מדרגות בכל אחד עם "סיבוב" ביניהם. מיועד לעליית גג בגובה סטנדרטי. אני חושב בגובה של 2.4 מטר. כ"כ האם מה שמכנים "קוצים" בקירות באותו קוטר מספיקים כדי להחזיק את הכל? תודה

קוב בטון שוקל 2.5 טון לכן..

אתה הולך להעמיס משקל רב על קירות אליהם אתה מתחבר עם הקוצים ומכך שאתה מעמיס גם על קורות ויסוד הבית ישנם מומנטים שונים שמופעלים על העמודים, קורות ויסוד והם מחושבים מלכתחילה ע"יי המהנדס שתכנן את הבית המדרגות אותם אתה בונה יגרמו לשינוי במומנטים שמופעלים על הבית לכן.. ללא תוכנית מאושרת ע"יי מהנדס(לא צריך לעלות הרבה) לא הייתי ממליץ לך לבנות את המדרגות בהצלחה

מאגר

New member
../images/Emo91.gifמרגות מברזל

חמה מאוד לי לך אמור לשיפוצניק שלך שיעסוק בשיפוץ בלבד עם הוא בעל רשיון לכך לגבי מדרגות כדאי לך מאוד להתיעץ עם קונסטרוקטור שיראה יבין ןיתן תוכנית מדוייק ואף יחתום כי אחרת המצב עשוי להיות כפי שתמיד אומרים סמוך עלי וראה גשר המכביה אולמי ורסאי ועוד כהנה וכהנה אל תיהיה אתה הבא בתור עשה את הדברים כפי שצריך ללא קצורי דרך הזול הוא היקר ביותר שאת מחירו הסופי אינך יודע בוא לא נהיה חפיפניקים של סמוך עלי כי זו הדרך לאבדון

איפה המהנדס????

הלו ברגר! מה קרה למהנדס??? ממתי שיפוצניקים מתכננים קונסטרוקציה??? לידיעתך מדרגות הן חלק קונסטרוקטיבי ואין להקל בהן ראש. אתה יכול לדמיין אותן בתור רצפה באלכסון או קורה אלכסונית. מה שאתה רוצה , רק שתבין שזה לא משחק לניחושים!!! דורכים על זה וזה שוקל!!! אז דיר בלאק, תקרא למהנדס ותקבל הנחיות כמו בן אדם. דמך בראשך!!! מפחיד??? יופי!

למעלה