ברזנט / יוטה ...

davesh

New member
ברזנט / יוטה ...

מישהו מכיר עסק בת"א שניתן לקנות בד יוטה/ברזנט עם עייניות במחיר טוב?
בגן של הבת שלי הגדר לרחוב חשופה, וכל עובר אורח יכול להציץ לתוך הגן ולהשחיל חפצים לחצר.
הגננת פנתה לעירייה, אבל נתקלה בחומה.
מדדתי את הגדר, ואני זקוק ליוטה/ברזנט בגובה 3 מ' ובאורך 22 מ' ועוד אחד באורך 24 מ' עם עייניות לקשירה.
מישהו יודע סדר גודל של מחיר?

לא בטוח שצריך עניות קשור עם חבקי פלסטיק.

ומצטער, לא מכיר היכן מוכרים בד כזה באיזור שלך....

davesh

New member
אין חשש שהיוטה תיקרע אם לא אקשור

דרך העייניות?

היוטה הזאת לא מחזיקה יותר מידיי- שנה, שנתיים. כך שההשקעה בעניות מיותרת.

מה שעושים תוקעים חבק כ 10 ס"מ בתוך היוטה וקושרים.

davesh

New member
שנה-שנתיים נשמע מעט. אין יוטות עמידות יותר?

קיבלתי הצעת מחיר ליוטה 22*3 (66מ"ר) ב-665 ש"ח (10 ש"ח למ"ר) נשמע סביר?
נאני צריך 2 חתיכות כאלה. נראה לי מוגזם להוציא 1300 ש"ח על משהו שיחזיק מעמד שנתיים.

בטח שיש לך למתפרת ברזנטים, יציגו לך אפשרויות, כולל עניות לבדים איכותיים. ומחירים.

gb228

Active member
נשמע קצת גבוה

קניתי לפני כשנה רשת הצללה תפורה לפי מידה כולל מכפלת בשוליים ועיניות ב 12 ש"ח למ"ר כך שיוטה כחומר גלם בלבד אמור לדעתי לעלות פחות.
נראה לי שאם תקפל את שולי היוטה כדי לעבות אותם קצת יספיקו אזיקונים או חוטי ברזל לחיזוק בלי צורך בעיניות

haim1b

New member
אני משתמש ביוטה כזאת לחיפוי הגג בחודשי הקיץ

מנסיוני לעניות נקרעות.
פטנט שמצאתי - אני עושה קשר כמו שהיו עושים פעם באוהלי סיירים משמיכות.

לוקח פקק של קולה שם בקצה היוטה [אפשר גם לאורך ולרוחב הבד, בקצוות] מגלגל קצת את הבד וסוגר אותו עם אזיקון או חוט ברזל / חשמל עבה קצת.
ואז עושה לי לולאה לקשירה. את הלולאה אפשר למתוח לעמוד סמוך או לכול דבר.
הבעיה עם הדברים האילו שהחורף עושה בהם שמות רוח חזקה קורעת את היוטות. לכן אני מורד אותה לפני החורף.

בגן ליד הבית ראיתי שעשו יוטה כזאת להצללה ובתפירה יצאו מכפלת רחבה ובה משחילים צינור ברזל . יוצא יפה מאוד אבל מייקר את כל העבודה

מוכרים את היוטות האילו ברחוב שלמה בת"א. ישנם שם כל מני חברה שתופרים איך שתרצה. ועושים גם לולאות אם תרצה.
לא יודע את המחירים שם.

בהצלחה

למעלה