ברז מיקסר - כיור מקלחת

polo2020

New member

קבצים מצורפים

• Hot and Cold Faucet.PNG
    Hot and Cold Faucet.PNG
    KB 382.6 · צפיות: 10
  • ברז מיקסר - אום חיזוק.PNG
    ברז מיקסר - אום חיזוק.PNG
    KB 176.1 · צפיות: 10

רוני1955

Active member
מעוניין להזמין ברז באתר אליאקספרס

עם מה סוגרים את האום?
האם כדאי לקנות את הברז?
תודה
אתה בטוח שזה האום לסגירת הברז הזה? לא ראיתי בקישור את הצד התחתון של הברז. מה שרואים בתמונה שהבאת, זה ברז ללא חיבור לשני צינורות. אומים כאלה הם בדרך כלל לברז עם מים קרים בלבד.

אתה בטוח שזה האום לסגירת הברז הזה? לא ראיתי בקישור את הצד התחתון של הברז. מה שרואים בתמונה שהבאת, זה ברז ללא חיבור לשני צינורות. אומים כאלה הם בדרך כלל לברז עם מים קרים בלבד.
רוני - כן. זה האום להידוק הברז לשיש. בברזים האלה צינורות המים מתחברים לברז בהברגה. בתמונה רואים את תחתית הברז לפני שצינורות המים חוברו.
את האום המדובר אפשר להדק ע"י מפתח ברגים ("מפתח שבדי") גדול. אבל לפעמים הרווח בין הכיור לקיר (מתחת לשיש) צפוף מכדי לעבוד עם מפתח שבדי.
לפעמים מגיע יחד עם ברז גם מפתח פלסטיק פשוט עבור האום הזה.
הכי נח להשתמש במפתח סגור. אבל מדובר במפתח מאוד גדול, שנדיר שיש ב-"סתם" ארגז כלים, וחבל לקנות לעבודה חד פעמית.
בשביל כמה שהברז הזה עולה, לא הייתי מתלבט יותר מדי...

רוני1955

Active member
רוני - כן. זה האום להידוק הברז לשיש. בברזים האלה צינורות המים מתחברים לברז בהברגה. בתמונה רואים את תחתית הברז לפני שצינורות המים חוברו.
את האום המדובר אפשר להדק ע"י מפתח ברגים ("מפתח שבדי") גדול. אבל לפעמים הרווח בין הכיור לקיר (מתחת לשיש) צפוף מכדי לעבוד עם מפתח שבדי.
לפעמים מגיע יחד עם ברז גם מפתח פלסטיק פשוט עבור האום הזה.
הכי נח להשתמש במפתח סגור. אבל מדובר במפתח מאוד גדול, שנדיר שיש ב-"סתם" ארגז כלים, וחבל לקנות לעבודה חד פעמית.
בשביל כמה שהברז הזה עולה, לא הייתי מתלבט יותר מדי...
אני מכיר את הברזים שאתה מדבר עליהם. אבל, לא רואים שם את אפשרות החיבור של שני צינורות ההזנה. מכיוון שכך, נראה לי שזה ברז מהסוג הזה:
בכל מקרה, אי אפשר לדעת איך מחברים את הברז שהא הביא בקישור, ולכן אי אפשר לתת לו תשובה ודאית.

רוני1955

Active member
אם יש מקום, עם היד.
אם אין מקום, מה שכתבו לעיל.
או עם דבר כזה - https://www.aliexpress.com/item/1005005372377560.html
מנסיון שלי, המפתח הזה אינו מתאים לאום הידוק של ברז עם הזנה כפולה (חמים וקרים). קניתי מפתח שכן התאים. החזקתי אותו בניצב לאום, הידקתי, ויצא מצוין.

נערך לאחרונה ב:
למעלה