ברחה לי הפקידה...../images/Emo4.gif
עוד ניסיון כושל של מציאת פקידה דוברת אנגלית ועם טיפטיפה בטחון עצמי. אני בעיקרון לא מתערבת בכל מה שקשור לעובדים הסינים ותנאי העסקתם (בשביל זה יש סיני אחר שאחראי לעניינים מסוג זה) אבל נראה לי שהגיע הזמן שאני אתערב ואביע דעתי..... בעיקר במהלך ראיון עבודה. הודיעו לי שסוף סוף מצאו פקידה ראויה למשרד. בת 23, בוגרת אוניברסיטה (תואר של business English כמובן
) נחמדה, אסתטית ואדיבה. אתמול היה יומה הראשון במשרד ונראה על פני השטח כי היא מתאקלמת ועם הזמן תהווה תוספת יעילה למשרד. הבוקר בדרכי לעבודה צלצלתי אליה ושאלתי לשלומה. היא גיגמגה בלחץ, אמרה “sorry , my English is so poor” וניתקה את הטלפון . רבע שעה לאחר מכן הגעתי למשרד ונדהמתי למצוא עמדת קבלה ריקה ומחשב כבוי ..... איפה XIAO JIE שלי ????? מסתבר שהיא החליטה שהיא לא עומדת בלחץ והדרישה לשפה האנגלית ופשוט ברחה..... רק שאלתי לשלומה....מה היא נהבהלה כל כך??? מישהו יכול להסביר לי איזה אנגלית בדיוק הם לומדים במהלך 4 שנים באונברסיטה במגמה של business English כאשר הם לא מסוגלים לנהל שיחה ברמה בסיסית???
עוד ניסיון כושל של מציאת פקידה דוברת אנגלית ועם טיפטיפה בטחון עצמי. אני בעיקרון לא מתערבת בכל מה שקשור לעובדים הסינים ותנאי העסקתם (בשביל זה יש סיני אחר שאחראי לעניינים מסוג זה) אבל נראה לי שהגיע הזמן שאני אתערב ואביע דעתי..... בעיקר במהלך ראיון עבודה. הודיעו לי שסוף סוף מצאו פקידה ראויה למשרד. בת 23, בוגרת אוניברסיטה (תואר של business English כמובן