ברחו כמו שפנים

ברחו כמו שפנים ../images/Emo177.gif

מכל הבלאגן הגדול שהם עשו בסוף הם ברחו כמו שפנים. עשו כמה הצגות לטלויזיה ובעיקר לשכנים שיראו שהם "נאבקים" , ועלו על האוטובוסים הממוזגים בדרך החוצה. בימית כבר היה יותר קשה ! למה הביאו לשם כך הרבה צבא ? היו שולחים כמה עובדות סוציאליות עם קלינקס לנגב להם את הדמעות, נראה לי שזה היה מספיק. כולם מתחבקים שם זה נראה כמו איזו סדנא בהודו. שפנים, זה מה שאתם . עושים הרבה רעש והרבה ילדים , אבל בורחים ברגע האמת. כל הגיבורים ישנים עכשיו על חשבוננו בבתי מלון , או בקראווילות וחשבון הבנק שלהם שמן ומדושן עונג. אנשים שקיבלו עשרות דונמים בחינם מהמדינה , מקבלים עכשיו בוחטות של כסף כפיצוי על משהו שהם קיבלו בחינם ! וכמובן בוכים בדמעות תנין שקופות. ואלוהים ? מסתבר שהוא לגמרי תומך בהתנתקות ! יש אלוהים !! מועצת יש הלא יקרים, עוד שתי אותיות וסוגרים את הבאסטה. אני בכלל בעד להמשיך את המבצע המופלא הזה גם ליהודה ושומרון - הגיע הזמן. חוץ מזה החיילים משועממים, בתרגולים כבר היה יותר קשה. בוקר טוב שפנים . מי אמר מכולה, ולא קיבל ? קופ

eli3320

New member
התקשורת עשתה רוח...

הם הודיעו מראש שלא תיהיה שום אלימות! שלא יסכימו להתפנות מרצון (רובם-חלק עזבו לפני) אך לא ינקטו בשום אלימות, ואכן זה מה שהיה- רובם נסחבו ע"י החיילים שזו התנגדות מאד סימלית, אבל לא נגעו בשום חייל! נשמע כאילו אתה רצית שיהיה אלימות... כי אתה חושב שהם סתם אנשים פרועים! אז תתפלא, לא סתם אומרים שהם מלח הארץ! להם היית אמונה עד הרגע האחרון שההתנתקות לא תיהיה, אמונה חזקה מאד! אם זה קרה זה כנראה רצון ה'... אל תגיד סתם שהם עושים את עצמם בוכים, אני חושב שרוב הציבור ראה את התמונות והבין כמה קשה להם ולמה הם בוכים, זה לא קל לעזוב בית ללא רצונך בייחוד שיש לך אידיאולוגיה של להיות בארץ ולהפריח בה את השממה! אתה סתם שונא אותם ללא סיבה, כולנו אחים! קבל גם את השונה ממך בייחוד בימים קשים אלו!

live in hope

New member
מה ז"א לא הייתהנ אלימות?

מה שקרה אתמול בכפר דרום היה שיא האלימות.היום בגדיד המבוצרים על גג בית הכנסת גם כן נהגו באלימות כלפיי הכוחות המפנים. חוץ מזה-יש עוד סוגר של אלימות וקוראים לה אלימות מילולית.

LrZt1986

New member
המבוצרים לא היו מתנחלים...

אלא שוהים בלתי חוקיים שהמתנחלים מגנים ומיגרו מתוכם. הם התנגדו לכך שאותם שוהים יהיו שם ולא תמכו בהם לרגע... לא הביאו להם אוכל או סיוע ואפילו לא דיברו איתם... אלה קומץ של אנשים קיצוניים וסליחה על הביטוי - מפגרים שלא מייצגים את דעת ציבור המתנחלים. ולגבי אותה אלימות מילולית, נכון שזה לא הכי נעים בעולם, אבל זו התנגדות לגטימית לחלוטין - אולי לא בכל נסיבות, אבל בהחלט בנסיבות של פינוי מהבית ופגיעה קשה באידיאולוגיה; המתנחלים סה"כ הביעו את דעתם כלפי המפנים, אין בזה שום דבר רע במיוחד... אני חושב בכלל שהמתנחלים הפגינו המון אצילות, קור רוח וגדלות נפש ששמאלנים כמוך בהחלט לא ציפו לה ורצו לראות אותם נשברים, עושים טעויות ונוהגים באלימות פיזית קשה כלפי המפנים שכן אתם נהנים מלגנות ולפגוע בכבודם של אותם אנשים ציוניים וחזקים. ולגבי החתימה שלך - סתם שתהיי בעניינים - יהודי בהחלט כובש... את יודעת שמדינת ישראל התחילה כהתנחלות אחרי התנחלות וגם ת"א (סליחה, אחוזת בית) שקמה לפני כ-96 שנים יכלה לקום בעיקר בגלל שהייתה קניית אדמות ומבוקרת וסוג של כיבוש שאמנם לא היה בכוח, אבל בהחלט היה כיבוש... ואת רוב ירושלים העתיקה, מבין האזורים הקדושים ביותר בישראל, בבירת ישראל, בהחלט כבשנו באיזה מלחמה שהייתה ב- 1967 אני לא יודע אם שמעת עליה... אם לא היינו כובשים, לא היינו פה, וסביר להניח שכרגע את היית באיזה איזור נידח ולא במדינה יהודית.

kadmony

New member
../images/Emo31.gif למדו מהפלסטינאים!!!

להשתמש בילדים תתביישו אתם הם שמגדלים דור שישנא את הארץ הזאת לקחת ילדים קטנים ולשים אותם כחוצץ בינכם לבין המפנים חבורת שפנים!!! עם כל הזקנים שלכם וכל הדיבורים הפלצנים שלכם אתם לא מסוגלים לעמוד כמו גברים. הלוואי והילדים יזכרו את זה ויחזירו לכם כשיגדלו

eli3320

New member
לא להגזים...

רובם נשארו שם עם כל המשפחה כי היית להם האמונה שהם לא יגורשו! וכאשר הגיעו החיילים לביתם אז הרבה מאד מהם העדיפו לתת להם את הילדים שיעלו קודם לאוטובוס, ואז ביקשו שיתפסו אותם וירימו אותם לאוטובוס- כי הם רוצים להרגיש שהם לא אלה שהלכו מרצון משם אלא שהכריחו אותם והרימו אותם כאשר לקחו אותם, ושהם ניסו הכל עד הרגע האחרון.

kadmony

New member
חח נאיוויות...

אני כבר שבועיים מצלם בגוש קטיף יש לי צילומים שאם יעלו לאוויר יבזו את העם היהודי ורק שיהיה ברור אבא שמתנגד בכוח מול המפנים כשהילדים שלו בני 8 ושלוש תלויים על צווארו איננו ראוי להיות אבא!!! ופה אני קורא לכל אירגוני הילדים תראו מה הולך שם זאת טרואמה לדורות מה שהילדים עוברים שם

spoop

New member
פתאום לכולם איפכת מהילדים...

איפה הייתם שנפלו עליהם פצמרים??? איפה אתם שמגרשים אותה מהבית שלהם,מהגן שלהם,מהביה"ס שלהם,מהחיים שלהם? איפה אתם??? רק שזה מסתדר לכם על האינטרסים הפוליטיים,פתאום כולם כ"כ מתחשבים וטובי לב.

kadmony

New member
אני הייתי שם 31 יום בשנה...

שמרתי על התחת שלכם כמו פראייר על 4 קראוונים שאף אחד לא גר בהם והצהרתם שזה ישוב על הגב שלנו בניתם בתים בתוך הארץ מהכסף שקיבלתם להתיישבות וכן השארתי גם כמה חברים שם ששמרו לך ולילדים שלך על התחת והיום אתם שופכים חומצה על מי ששמר עליכם כל השנים שבועיים אני בגוש שבועיים מצלם את גועל הנפש ואת הביזיון מבטיח אני לך ידידי תערוכת הצילומים שאני יעשה מהדרך שאתם התנהגתם תהדהד לילדים שלכם שנים בראש יום יום הם יגדלו לתוך התמונות של ההורים שלהם ששמים אותם כחייץ מול חיילים אתם חבורת נמושות פחדנים ואחרי שהבנתם כי אלוהים לא יתכם יותר שמתם את הילדים שלך כחומה פחדנים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Scarlight

New member
אם כזה בן אדם אתה

אז גם הם שמרו על התחת שלך כמו פראיירים.

Princess Galush

New member
תשובות..

נפילת פצמרים- מה לעשות, זאת באמת אשמת ההורים.הם בחרו ללכת לגור במקום כזה, שיש בו סיכונים, בהתיישבות לא חוקית שנמצאת בתוך שטח עוין. מגרשים אותם וכו'- תראה, אולי בשביל ההורים זה עבודה, פרנסה, ערכים- אצל הילדים זה לא אותו דבר. אני אישית מכירה ילדים קטנים שעוברים לעיר אחרת. לא תמיד מרצונם, וגם לא תמיד מרצון ההורים. הם עוזבים את הגן, את הסביבה המוכרת, את התושבים, את המקומות. נכון שכאן זה נכפה עליהם, אבל באמת- זה לא נכפה עליהם גם במעבר דירה? האם הם אלה שקובעים מה לעשות? לא. ותאמין לי, אם ההורים לא מכניסים להם למוח יותר מידי דברים נגד הפינוי, מתפנים בשקט ומכינים אותם לזה, גם לא תהיה להם טראומה.

אולי זה נועד להראות לאותם מפנים

ובעיקר לדרג הבכיר ושרון הדיקטטור על כך ששהמלך המדיני שהם מבצעים מחריב את עולמם של אותם ילדים לעזוב בית שהם גדלו ..חברים שאיתם שיחקו.מקום שאותו אהבו..אולי ם לילד יש דעות משל עצמו?זה מפריע לך שהוא מראה אותן? ממך ביקשו לא להראות דעות כאלה או אחרות?

One Echoe

New member
אוי נו באמת.

הילדים האלה ילדים שיש להם עדיין חלב על הפה. ההצגה של המתנחלים היא בושה וחרפה. והילדים שלהם יסבלו מזה. הם משחקים בילדים שלהם כאילו הם בובות. איזו דיעה כבר יש לילדים?!?!?! שרמת ההשפעה עליהם היא כמו פלטלינה! ואם הם רוצים להראות משהו, אז להקריב את עתיד ילדיהם בשביל מחאה פוליטית? ממ...טוב.

מה הקשר להקריב את עתיד ילדהם

בשביל מחאה פוליטת? אני לא מבין איך ע"י המחאה הם מקריבים את עתיד ילדהם מה שאני כן מבין זה שלילד למרות שניתן להשפיעעל דעותי יש הבנה מסויימת כלפי מה שהוא שתרכש סביבו ואני כן מבין איך ההתנתקות ומעבר בית שלא מרצון כן יכול להשפיע על חייהם..

One Echoe

New member
אני אסביר לך.

אם היה אכפת להם מהילדים שלהם הם היו מפנים את ילדיהם עוד לפני ההתנתקות. איך זה משפיע על העתיד? אתה חושב שאין לזה השפעות פסיכולוגיות? הילדים שלהם יסחבו עמם טראומה שלא שלהם בכלל. הם ילדים, הם לא היו צריכים להיות מעורבים בזה. לראות את המראות האלה. לשמוע את הצלילים האלה. על אחת כמה וכמה אם הם שמים את הילדים שלהם כחוצץ בין חיילים.

אם היה איכפת למדינה מטובת

הילדים הם לא היו צריכים בכלל לבצע את תוכנית ההתנתקות.הם באים ומאשימים את הגורם השני ש"הוא שם את הידים כחוצץ" שבעצם המהלך כשלעצמו מחריב את עולמם של הילדים לעזוב מקום שבוא גדלת..בוא נקצין לדוגמה אני מכיר משפחת רבות שגרות בחו"ל ורוצות מאד להגע לארץ אבל בגלל שהילד שם בתוך מסגרות עם חברה וקשור למקום שבו הוא גדל הם לא עולי ארצה..תאמין לי שאם תחפש תמצא לא מעט סיפורים כאלה... לכן אחר כך לבוא בטעינה שהמתיישבים הם אלה שגורמים לרעת הילדים היא כלל לא צודק והוגנת..

One Echoe

New member
שמע,

זה קשה לעבור מקום. במיוחד לילדים. לא אומר שלא. אבל אתה באמת חושב שהילדים שם "נהנו מהחיים"? 2 דברים. 1-הילדים שם לא נראה לי גדלו במציאות מפוארת. כל הזמן עפו עליהם פצמרים. חיילים סביבם. והרבה רעש. אז עם כל הכבוד...נראה לי שזה יעשה לילדים האלה רק טוב. 2-אין מה לעשות. אם המהלך היה צריך להתבצע, הוא היה צריך. וזה לא משנה מה השיקולים. הוחלטה החלטה במדינת ישראל והוחלט שזה יהיה טוב, אז מה-בגלל המעבר לא נבצע את המהלך? זה כמו שתגיד " בנאדם צריך לעבור ניתוח לב אבל בגלל שהוא יצטרך לסבול את ההרדמה הוא לא יעבור את הניתוח ". בחייאת ראבק, אם אתה נגד ההתנתקות. לפחות תדבר מזוויות נכונות. אין מה לעשות, דברים כאלה קורים.

תסלח לי אבל מי אמר שהזוית שלך היא

הנכונה..אני רואה את הדבר משני הזויותורק שתדע אני לא מצדיק את כל מעשי המחאה הבלתי לגיטימים של המתנחלים. זה נכון שילדי המתנחלי סבלו שם מירי של פצמרים קטיושות וכו' אבל היום בבוקר נפלה פיצצת מרגמה באילת אז נפנה את כל ילדי אילת?אם הפגזת הפצמרים נמשכת אז האידיולוגיה שלך אומרת לסגת ולהתקפל מול הטרור הפלסטינאי או דווקא לאותו צד שמתקיף מגיעה התקפת נגד כדי שלא ישוגרו עוד פצמרים...תכף טווח הפצמרים יגיע לאשקלו..גם אותה תפנה? שלא נדבר על שדרות..

למעלה