ברט אנדרסון במעדון הזאפה 22.08.2007

nuritco

New member
ברט אנדרסון במעדון הזאפה 22.08.2007

שלום לכולם, עכשיו זה רשמי! מר ברט אנדרסון, הסולן לשעבר של להקות סווייד Suede והדמעות The Tears מגיע להופעה אחת במועדון הזאפה בתאריך 22.08.2007. הכרטיסים במכירה מאתמול (ראשון, 22.07.2007) ועולים 199 ש"ח לאחד. קצת יקר אבל שווה למי שאוהב את הסגנון החדש שלו. במחיר הזה אני מצפה להופעת חימום טובה! המופע בעמידה והאולם יכול להכיל עד 600 איש (לפי מה שהבנתי) אז קדימה! אני לא רוצה לשמוע על ביטול בגלל מיעוט מכירות. לפני חודש וחצי למדתי ממקור ראשון (העוזרת האישית של מר אנדרסון) שהוא קיבל מספר הצעות לבוא אבל לא יגיע בגלל אי כדאיות כלכלית למרות סיבוב ההופעות האסיאתי שהוא מתחיל ממש עכשיו. כמה שבועות אחרי הם הפתיעו אותי לטובה והודיעו בפורום הרשמי שהם מגיעים. אני אישית נסעתי ללונדון במרץ האחרון ל-3 הופעות הסולו הראשונות שלו בעיר (לאחר שהוא כבר היה במוסקבה וסקנדינביה). היה מאוד מיוחד למרות הראשוניות של ההופעות. שמעתי את ההופעות אחרי והן נעשות יותר ויותר טובות! רק בקשה אישית ענקית מכל מי שבא: השירים החדשים יחסית מלודיים ואישיים. כולם בהחלט מוזמנים לשיר ביחד עם מר אנדרסון אם אתם יודעים את המילים אבל זה יהיה מאוד לא מנומס לבקש בצעקות שירים של סווייד תוך כדי ההופעה. הוא גם ככה שר כמה מהם אז זה לא יהיה חסר לאף אחד ואני מבטיחה שיהיה מהמם אם נהיה מתורבתים! לדעתי זה די מעליב את האמן על הבמה כשעושים את זה למרות שהוא מצחקק ומנסה להגיב יפה אבל בפנים יכול להיות שהוא ממש לא מעוניין בזה. אם הוא מתכנן את זה מראש הוא יעשה את זה בהכי כיף שלו וכולם יהנו. אם הוא לא תכנן וגם לא עושה (או שתוך כדי הופעה הוא נכנע 0למרות שאני לא חושבת שזה קורה) זה לא עובר כמו שצריך (אני חושבת). מצ"ב קישורים לאתרים הדרושים. תפיצו את הידיעה! מי שצריך עוד פרטים בהחלט מוזמן לשלוח לי מסר. תודה רבה! נורית כהן באר שבע

למעלה