ברט שר עם איזו להקה

whatascene

New member
ברט שר עם איזו להקה

ניתן להאזין כאן. קוראים להם The Distance, ולשיר At least I'm Good At Something, שהוא גם הראשון שעולה. בהצלחה דעות, רגשות, תחושות... פה!

whatascene

New member
אני חייבת לציין

שהצחוק המתגלגל של ברט הוא אחד האהובים עליי, תמיד גורם לי לחייך.

nesta girl

New member
../images/Emo45.gif

אני גם אוהבת את השיעולים והגרעפסים שלו...
lol בקשר לשיר, לקח לי קצת זמן לזהות את הקול שלו, אני מקווה שהסיגריות לא השפיעו יותר מדי לרעה

whatascene

New member
חח אני חושבת שהסולן סתם דומה לו

גם לי לקח זמן אבל אחרי כמה שמיעות את מבינה... חח זה די נחמד.. לא מדהים, אבל מתאים לו משהו.

Rose131

New member
../images/Emo12.gif

מאיפה שמעת אותו?*O* תעלי לפה*O* *תוהה אם זה איפהשהו במייספייס ולא מוצאת*

whatascene

New member
חח לכי ללינק..

ושם, יש כזאת חלונית מוזיקה... והשיר הראשון שמתחיל להתנגן זה זה עם ברט, אפילו כתוב שם מתחת לתמונה המכוערת של הדיסק שברט משתתף שם

whatascene

New member
חח זה................. אז תגידי!

מתישהו אמצע-סוף כזה אני חושבת.. אם לא תמצאי מחר אני אשמע שוב ואחפש =9) אחח הצחוק המפורסם שהיה גם בyou know what they do to guys like us in prison ובשירים אחרים שלהם.. חח אני
אותו!

../images/Emo45.gif!

אני כלכך אוהבת את הצחוק הזה! תמיד בסוף השיר הזה אני מעבירה כמה שניות אחורה כדי לשמוע שוב XDDD זה אוטומטי כבר, אני לא שמה לב חח והשיר של הדיסטנס נחמד, כל השיר התאמצתי לשמוע איפה ברט ונבהלתי שבאמת התחלף לו הקול, אבל אז פתאום שמעתי אותו האעעעאהעאעא לברט יש קול מדהים. [ולא אכפת לי שאני נשמעת כמו.. פקאצה? w\e
]

Rose131

New member
לא../images/Emo12.gif

כאילו, בפזמון וכל השיר שומעים מדי פעם צעקות ודברים שנשמעים כמו ברט, אבל הצחוק הזה בסוף הייתי בטוחה שזה ג'ר

whatascene

New member
חח כששמעתי את השיר בפעם הראשונה

ואפילו בכמה פעמים הראשונות, לא ידעתי שזה עם ברט. כל פעם שהייתי שומעת את הצחוק הזה בסוף הייתי בטוחה שזה ברט, אבל לא ידעתי מה הוא עושה שם. כשגיליתי שהוא גם שר פתאום הכל היה ברור.. חח

nesta girl

New member
רגע...אני מבולבלת

לא זיהית את הצחוק שלו או שבכלל בכל השיר לא ידעת שהוא עושה קולות רקע?

למעלה