בריאות הנפש- איך זה?

reuthal

New member
בריאות הנפש- איך זה?

יכול להיות שיש תקן פנוי בבריאות הנפש, עוד לא הספקתי לברר אם זו מרפאה, מוסד או משהו אחר, אין לי ניסיון והאמת היא שאני לא יודעת למה לצפות, שמעתי מחברה רק על מרפאה שיקומית. אשמח אם תשתפו בחוויות העבודה ובאופיה.

בריאות הנפש

זה לא רק מרפאה לבריאות הנפש. זה גם בתי חולים פסיכיאטריים וכל מסגרות השיקום של נפגעי הנפש - הוסטלים לסוגיהם, דיור מוגן, מפעלים מוגנים. ביררת כבר על איזה מסגרת מדובר?

reuthal

New member
עדיין לא, אבל חייבת להוסיף

שחוץ מהלא מוכר יש משהו בראשוניות הזו שקשה לי איתו ועדיין לא ברורה לי מטרת הטיפול במחלקות סגורות. נאמר לי שזהו התחום היחיד כרגע בו יש תקנים, לכן כדאי להתחיל שם מאחר ואני כבר שנה וחצי מסיום לימודיי והזמן רץ.

אני עובד מידי פעם

עם עו"סים שעובדים במחלקות סגורות. ככל הידוע לי לא מדובר כאן בטיפול אישי אינטנסיבי. מטרתם היא לאסוף תחילה אינפורמציה רלבנטית על המטופל, בעיקר כדי לעשות בכך שמוש לקראת שחרורו, כאשר אז הם פעילים יותר בשילובו מחדש בקהילה, לעיתים במסגרת שיקומית.

reuthal

New member
אז סופית נפנפו אותי

היה מקום שאמרו לי שאולי יש אופציה להכנס כמחליפה לחופשת לידה, מאחר והמקום פורה חשבתי ששוה להתחיל ולנסות אבל היום בדקתי דרך מקור מבפנים ונאמר לי ששלושה שבועות טרטרו אותי והעבירו אותי כי מישהי כבר קיבלה את התפקיד, ואני שואלת- אם מנהלת הלשכה יכלה לומר לי שיש סיכוי ושאתקשר ולנפוח בי תקוות אז למה היא לא יכלה להרים את הטלפון כבר לפני שלושה שבועות ולומר לי - מצטערת כבר קיבלתי מישהי אחרת, סתם, סתם טירטור.

reuthal

New member
תודה אבי על העידוד

למרות האוירה הפסימית בפורום, נפנפו אותי מלשכה, בריאות הנפש עדיין בתוקף...

למעלה