בריאות טבעית

avinoni23

New member
בריאות טבעית

הבנתי שבריאות טבעית זה חשוב ביותר
אבל מה עם בריאות טבעית לנפש?
הבנתי שהנפש זה דבר חשוב ביותר ורוב המחלות מתחילות משם...
כמובן בשילוב התזונה אבל בדור הזה העיר זה הנפש
אז למה אין שיטות שבאמת עובדות גם על הנפש ?
אנשים חושבים שזה רק תזונה
אני יודע שברגע שמאושרים זה הסוד לבריאות האמיתית זה הכי חשובב!!

יוספה 51

New member
בהחלט. אושר עוזר לבריאות. יש לא מעט

שיטות שעובדות גם על הנפש, למה אתה חושב שאין? (פסיכולוגיה חיובית שייכת קצת לכיוון הזה). ושילוב של גוף נפש בכלל טוב.

avinoni23

New member
יוספה 51

אני לא בטוח שכול שיטה היא טובה.
קודם כול יש שיטות שאני מפקפק אם הם עובדות בכלל אישית נסיתי כמה וכלום לא עבד לי..
בדרך כלל השיטות שיש הם עובדות ממוקד על מחשבה מסוים או משהו מסוים
אבל לא תמיד מודעים למה שיש בטוח התת מודע..
בגלל זה אני רוצה לברר אם יש שיטה שעושה ניקוי עמוק ומנקה הכול מבפנים

האם צום של מים למשל של 4 ימים עושה ניקוי נפשי ?
האם ריברסינג באמת עובד ?
האם יש עוד שיטות ?כי אומר שבדור הזה רוב הבעיות מתחילות מהנפש!!
שמעתי כמה מומחים לתזונה טבעית אומרים את זה אבל הם לא נותנים המלצה לשיטה או משהו ... יש בכלל פיתרון בטבע?
יש למשל אפשרות לעשות ספורט,שמש ועוד.. הבעיה שהם עוזרים מאוד מאוד מאוד!
אבל לא מנקים את הנפש מבפנים ... !

תודה רבה.

יוספה 51

New member
השאלה שלך מורכבת אין תשובה אחת.

ברור שיש שיטות שלא עובדות, אבל זה מילא, יש שיטות מזיקות. אני לא רואה למה צומות והתייסרויות אמורים לנקות נפש, לא הגיוני בעיני. וגם ריברסינג לא משכנע אותי, מכיוון אחר. טיפול שגרתי אצל מטפל פסיכולוג או איש טיפול אחר שיש עליו המלצות יכול לעשות עבודה טובה של נקיון פנימי, לא קסם, לא בזבנג וגמרנו, בעבודה איטית ושיטתית. באופן אישי, בעיני , כל חיפוש ומציאה של דברים שמייצרים לי משמעות, והתמדה ביישומם, יכול מאד לעזור בהגברת האושר ומציאת סיפוק בחיים. הטבעונות מבחינתי משתלבת יחד עם זה בעקרונות, ערכים ועמדות שאני מחזיקה ומנסה ליישם.

avinoni23

New member
יוספה

אתה צריך להבין שגבגוף האדם ובטבע יש חוכמה עצומה ושום דבר חיצוני לא יוכל באמת לרפא גוף כי אין לבנאדם את החוכמה לייצר משהו שהוא ברמת החוכמה של הגוף בשביל שירפא אותו .
לפסול צום אתה לא יוכל כי כול מומחי הטבוענות מחשבים את זה לדבר החזק ביותר .
אומרים שביום הראשון של הצום ואולי השני הוא קשה אבל אחרי זה כבר לא רעבים יותר .
רק הגוף יוכל לרפות את עצמו ושום דבר אחר.
רק לפי זה הבנתי שכול התרופות וכול הדברים שמסביב הם שטויות ומסחרה של כסף עובדות רק על הסימפטום בשביל שבנאדם היקח תכדורים לכול החיים...
&nbsp
לגביי ריברסינג למה אני אולי מאמין ? כי משתמשים פה עם חוכמת הגות זה לא איזה כדור או משהו.. ובאמת הנשימה קשורה לרגשות לחץ פחד כול מה שמסביב עובדה שבנאדם לחוץ הוא נושם בשביל לשחרר תלחץ ועוד כול מיני בקיצור הנשימה באמת קשורה ללחץ כשנושמים לאט הרגשות נרגעים כשנושמים מהיר הרגשות צפים . אני לא יודע אם הריברסינג עובד אבל ברובה השיטה נשמעת נכונה (למרות שיש הרבה שמערבבים אמת ושקר וככה משכנעים אנשים )
&nbsp
מה יעזור פסיכולוג... אולי רק פסיכולוג מומחה הוא יוכל לתת כלים שעובדים על התת מודע ... שמעתי לא מעט אנשים שהלכו לפסיכולוג ולא עזר להם בכלום . רק מומחה אמיתי בעל שם חזק. אבל אני לא בטוח שחייב אפשר למצוא שיטה פשוטה וטובה וזהוא.

למעלה